Odesláno 31. července 2022 2 roky Teď jsem zkusil aplikaci ručně povolit přístup k poloze a načetla si datum i čas správně. Tak té bandě amatérů , co vyvíjí aplikaci řekněte ať tam to povolení nastaví natvrdo. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 31. července 2022 2 roky Díky, ale když ta aplikace zapínala GPS, tak si uživatelé zase stěžovali k čemu potřebuje polohu. Jinak zapnutí polohy v aplikaci VTV na PC v android emulátoru bohužel nepomohlo, polohu mám všude povolenou, ale čas se nesynchronizoval, aplikace si polohu ani nevyžádala, V mobilu mám všechna oprávnění vypnutá a přesto správný čas funguje v pořádku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. srpna 2022 2 roky Zkusil jsem pustit TV Vadafone prohlížeči a stále chyba Chyba ověření. Účet je nyní zamčen. (WA104) Co to má znamenat?! Upraveno 5. srpna 2022 2 roky uživatelem alnagon Překlep v nadpisu
Odesláno 5. srpna 2022 2 roky Našel jsem tuhle radu je to určené pro mobilní verze aplikace, předpokládám že pro webovou aplikaci je to stejné: Aplikace při pokusu o přihlášení hlásí, že byl účet uzamčen (chyba MA104)? V tom případě počkejte nebo si vygenerujte nové heslo. Důvodem uzamčení účtu je několik chybných pokusů o přihlášení. Okamžité odblokování provedete tak, že si přes Můj Vodafone necháte poslat nové heslo pro přihlášení do Vodafone TV. Návod najdete v předchozím bodu. https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-aplikace/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. srpna 2022 2 roky Vyřešilo to poslání nového hesla. Za celou dobu nechápu, proč nelze zvolit vlastní heslo... Ale dík @tomus 👍
Odesláno 6. srpna 2022 2 roky Jak souvisí datum a čas v aplikaci s oprávněním pro Polohu? 🥺 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 8. srpna 2022 2 roky Centrum péče @alnagon Pěkný den, volbu vlastního hesla bychom rádi přidali, tak snad se to podaří 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 8. srpna 2022 2 roky V 6. 8. 2022 v 18:37, Ivo2003 napsal: Jak souvisí datum a čas v aplikaci s oprávněním pro Polohu? 🥺 To je mi taky záhadou. Ale po 14 dnech . kdy jsem mazal data aplikace , restartoval telefon ( prakticky jediný co jsem neudělal bylo odinstalování a znovunainstalování aplikace ) tak to po tomto povolení naskočilo. Třeba to s tím nesouvisí a jen si to zrovna ta aplikace v tu chvíli našla , nevím. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 8. srpna 2022 2 roky Také mě to nepřijde moc pravděpodobné že by zapnutí polohy mělo vliv na aktualizaci času, na mobilu ji povolenou vůbec nemám a na počítači v android emulátor, kde je s zamrznutím časem v apce neustále problém, jsem ji povolil, ale Vodafone TV aplikace polohu stejně nezapne (a čas v apce je stále zamrzlý), což vidím v nastavení androidu v záložce poloha, takže z mého pohledu to mohla být spíš náhoda, ale kdoví ta apka je celá taková divná a nedotažená. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.