Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Google Chromecast 4 HD s Vodafone TV app v1.37.20 - potvrzuji funkční zpětné přehrátí 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Tak jsem volal na technickou na VF a tuto chybu neznaji, ale slibili, ze to predaji primo na vyvoj do Sony, aby se zjistilo, co to způsobuje. Tak uvidime 😄

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno
  • Autor

To by spíš mělo zjistit UPC, je to jejich aplikace, oni by měli mít někoho, kdo ví, co ta chyba znamená. Bohužel na celém internetu jsem nenašel, že by někdo tuto chybu vyřešil, někomu pomohla přeinstalace, jiným připojení na jinou síť. Ale to je na identifikaci toho, co to může způsobovat dost málo.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

UPC ?

Mluví se o Vodafone TV ne ?

O to se stará UPC ?

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Moje chyba, síla zvyku 😄 samozřejmě Vodafone.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tento problém mám po několikáté. Chci si spustit daný program zpětně (vysílal se dnes, před pár hodinami) a kliknu na sledovat, obraz a setobox zamrzne a po cca 5 minutách naskočí hláška: Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení. Připojený jsem, tak nevím, kde je chyba. 

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB
  • Ostrava
Odesláno

Při pokusu přehrát některé nahrávky se objeví chybové hlášení SV002 - ještě někdo další? 🙂 

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Dnes Nova Sport 3, opět opožděný zvuk. Konkrétně studio před ligou mistru. Tento problém přetrvává cca rok. 

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB
  • Ostrava
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Už je to delší dobu, takže konkrétně si nevzpomenu. Ale mám novou záhadu - přihlásil jsem se k VTV přes web (abych vyzkoušel, jakou mají kolegové s Windows proti nám s Macem výhodu) a zkusil jsem si přehrát nahrávku - no abych se přiznal, nevím jak s uvedenou informací naložit 🙂 Včera jsem při tom usnul, když jsem si to přehrával na boxu, takže záznam snad k dispozici je.

Stejnou informaci mám u všech nahrávek, co jsem namátkou zkusil, takže to asi není chyba, patrně je to vlastnost 🙂 

VTV-Vinyl.PNG

Upraveno uživatelem CableG

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague