Odesláno 28. května 2023 1 rok Nevíte někdo co je za chybu WV1863? Teď koukám že tam mám WV1865 Upraveno 28. května 2023 1 rok uživatelem Ladik Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 30. června 2023 1 rok Mám streaming box Nokia 8010 s AndroidTV 11 a aplikace Vodafone TV mi také hlásí při pokusu o přehrání jakéhokoliv kanálu chybu TAV 1889. Aplikace nainstalována hned po vybalení boxu z krabice a reinstalace taky nepomohla. V seznamu propojených zařízení v My Vodafone nevidím nic, protože používám jen jen CA moduly... Takže asi smůla.. Zatím používám O2 TV kterou mám zdarma k internetu a do budoucna je pro mě otázkou, jestli zůstat u Vodafone a nebo přejít ke konkurenci s funkčním produktem....
Odesláno 30. června 2023 1 rok Autor @KamilDobrý den, nainstalujte si do boxu aplikaci DRM Info a zkontrolujte, jakou verzi Widevine máte. Jestli cokoliv jiného než L1, tak máte smůlu, zařízení/OS není certifikovaný. A také si rovnou zkontrolujte, zda zařízení splňuje požadavky SafetyNet. Opět, pokud zařízení neprojde, aplikaci Vodafone nerozjedete. Samozřejmě nesmí být v zařízení ani root či jiný zásah do OS, což ale většinou tyto generické čínské krabičky mívají. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. června 2023 1 rok Ta Nokie krabička je jedna z nejlepších co jde sehnat v rámci streamování a podpory obsahu. Má plnou podporu Netflix, plus dalších stream služeb včetně google tv. Hw na tom taky není vůbec špatne a podporuje skoro všechny možné formáty včetně DV a HDR. A jelikož Netflix tu podporu nedá kdekoliv kde je root tak si myslím že to bude zase nějaká vydrbavka v samotné aplikaci. Neplest s krabickama které mají ten tabletovy aosp android. Tady je všechno plně certifikované.
Odesláno 1. července 2023 1 rok Je to tak, Nokia 8010 má plnou podporu Widevine L1 (což ukázalo i to DRMinfo) a také Netflix certifikaci - bez toho bych ji ani nekupoval. Root samozřejmě nemá. Všechny ostatní streamovací služby které jsem zkoušel (Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, SkyShowtime, ...) na ní fungují bez problémů, včetně O2 TV a Skylink TV. Pouze VodafoneTV nefunguje, aplikace sice najede, ale při pokusu o přehrání jakéhokoliv TV kanálu se zobrazí chyba TAV 1889.
Odesláno 1. července 2023 1 rok Autor @KamilOdinstalujte aplikaci, v Můj Vodafone v seznamu propojených zařízení vymažte box/zařízení, na kterém je tato chybová hláška. Následně nainstalujte znovu aplikaci a přihlaste se. A dejte vědět, zda pomohlo, v zahraničí píšou, že zabralo. V případě, že v Můj Vodafone nevidíte zaregistrované zařízení, obraťte se na technickou podporu Vodafone. PS: V případě Chromecastů v minulosti pomohlo tovární nastavení, mám pocit, že se po něm zařízení hlásí jako nové. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. července 2023 1 rok A nebylo by možné zatlačit na autory této aplikace aby vypnuli veškeré nesmyslné ochrany a ta aplikace fungovala včude bez problémů jako to má veškerá konkurence ? Měl jsem snad kromě t-mobilu v průběhu let všechny poskatovatele internetové tv a NIKDY se mi nestalo na JAKÉMKOLIV zařízení nebo webovém prohlížeči , že by to nefungovalo ( samozřejmě nepočítám občasný výpadek , ale u VODAFONE TV je to souvislý generátor chyb ) Tuhle televizi drží nad vodou pouze příjem v DVB-C , kde naopak nemá konkurenci , ale nevěřím , že si to někdo může v tomhle stavu pořídit pouze jako internetovou TV. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 4. července 2023 1 rok Nebylo. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 13. července 2023 1 rok Od poslední aktualizace aplikace Vodafone TV se během chvíle rozsynchronizuje obraz a zvuk. Dělá to na iOSu i na Androidu. Super - Family, Sport, Cinema CA modul Praha
Odesláno 14. července 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, @Tommu, ověřoval jsem to - kolegové už tyhle potíže řeší, tak snad se jim to podaří dát co nejdřív do pořádku 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.