Odesláno 6. února 2024 1 rok tak já tam nikdy ani nic jiného neviděl při přehrávání přes airplay, takže bych řekl, že je to spíš vlastnost než chyba - - - - Praha
Odesláno 6. února 2024 1 rok Jestli je to vlastnost, tak je to nepoužitelné. Jak mám vědět, kdy mám přetáčení zastavit? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 6. února 2024 1 rok To s tím černým polem při přetáčení se začalo objevovat někdy loni v létě u VF TV na webu po nějaké aktualizaci. Předtím to šlo normálně. Tohle mě taky štve. Dříve stačilo jenom myší najet na osu času pořadu a vyskočilo okno s náhledem. Teď musíš kliknout myší na ose a přidržet a táhnout a stejně netušíš kam to posouváš, protože je náhledové okno černé. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 6. února 2024 1 rok Citovat To s tím černým polem při přetáčení se začalo objevovat někdy loni v létě u VF TV na webu po nějaké aktualizaci. Předtím to šlo normálně. Oni i o tomhle vědí a jistě na tom intenzivně pracují. Není třeba jim všechny ty chyby každé dva roky připomínat.... 😠 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 6. února 2024 1 rok Aktuálně zkoušeno na TV Samsung s OS Tizen (bez set top boxu, přes aplikaci Vodafone TV) Google Chromecast s Android TV Dělá to konkrétní den? Konkrétní pořad? Konkrétní program? EDIT: Už to vidím. Je to na Vodafone TV na počítači přes webový prohlízeč. Upraveno 6. února 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. února 2024 1 rok Řekl bych, že je to u všech programů. Někdy na začátku pořadu se tam náhledy zobrazují ale později už ne. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 6. února 2024 1 rok A souhlasí to, že je to při sledování TV přes webový prohlížeč ? Nebo na jakém zařízení? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. února 2024 1 rok V počítači přes prohlížeč. Myslím, že v aplikaci na TV (Android) se náhledy zobrazují. Ale už jsem to nějakou dobu nepoužíval. Upraveno 6. února 2024 1 rok uživatelem kenny 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 6. února 2024 1 rok Stejný problém. Někdy se náhledy normálně zobrazují, najednou úplně zmizí, aby se záhadně na chvíli znovu objevily. Ono to funguje ( většinou nefunguje) opravdu nepředvídatelně. Celá ta televizní aplikace si prostě dělá co chce a žije si svým vlastním životem... 🙁 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 7. února 2024 1 rok V mém případě přes základní set top box. Ale jak vidím, blbne to skoro všude. Mám ještě starý Kaon a CA modul a tam vše funguje na 100%. Ale nápravy se asi nedočkáme, že? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.