Odesláno 11. března 2024 1 rok Zlatá TV s CAM. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 11. března 2024 1 rok Jo, ale blbě se na tom dívá na něco, co se vysílalo před dvěma dny 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 13. března 2024 1 rok Asi jsem divný, ale tohle prostě nepotřebuju. A když už náhodou jo, tak většina se dá zkouknout i jinde. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 15. března 2024 1 rok Každej to má zjevně tak, jak mu to vyhovuje 🙂 Já třeba lineární vysílání nesleduju vůbec, jediná výjimka je zpravodajství (to prakticky znamená, že když se něco děje, tak mám na pozadí puštěnou nějakou stanici, co vysílá ty titulky s aktualitama 🙂). Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. března 2024 1 rok Pěkný den, rád bych se zeptal, zda také má někdo problém s programem Dvojka HD (slovenská) pozice 22 na OTT, mě i prarodičům se to zasekává a dělají se barevné pruhy. Jen s ptám pro zajímavost Upraveno 16. března 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. března 2024 1 rok Tak já používám CAM modul a mám problémy nejen s Dvojkou ale i s Jedničkou a se vším na kmitočtu 778 MHz a 786 MHz. Prý kolize s 5G vysílačem umístěným kousek od domu. Řešení žádné, výměny kabelů nepomáhají. Určitě je to i na jiných místech a postižených je více . Asi by se tyto kolizní kmitočty měly opustit. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 16. března 2024 1 rok Taky jsem si před pár dny všiml že multiplex se slovenskou Dvojkou je u mě úplně bez signálu a k němu ještě minimálně jeden další, naštěstí na to moc nekoukám, takže mě to až tolik netrápí, kdyžtak přepnu do aplikace na IPTV, u Vodafone boxu se to dá řešit přepnutím na zpětné zhlédnutí, ale samozřejmě jako trvalé řešení to není ideální, takže až na to budu mít čas a chuť tak zkusím hledat kde přesně je chyba, nejspíš bude ve špatně stíněných kabelech, protože už v dálnější minulosti mě kdysi mobilní síť U:fon (Nordic Telecom), rušila také dva multiplexy se slovenskými kanály, tehdy se ale vysílaly ještě v pásmu 400 MHz kde nyní běží internet, takže nyní to tu máme v podání 5G znovu, tehdy jsem to vyřešil tak, že jsem si pozval technika a ten přívod do mého domu připojil přímo do zesilovače ve venkovním rozvaděči, takže do domu mě šel opravdu velmi silný signál, který už pak ani mobilní síť U:fona nedokázala přebít. @kautskym na tu slovenskou Dvojku jsem koukal odpoledne asi pět minut na mobilu a žádné výpadky jsem nezaznamenal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. března 2024 1 rok RTVS je v DVB-C problém, protože na shodném kmitočtu pracují BTS 5G od O2. Ale to s netovou TV žádnou souvislost samozřejmě nemá. - - - - -
Odesláno 18. března 2024 1 rok Tak jo, zase. PC, Chrome, dva monitory, oba plně HDCP. Jeden připojen GP, druhý HDMI. Pokud si na monitoru připojeném DP pracuji a na HDMI mám puštěnou VTV, je vše OK. Jakmile už mě práce přestane bavit, tak si chci hodit okno s prohlížečem na GP monitor - a ouha - medium MOMENTÁLNĚ (kdy tedy?) nelze přehrát, bla, bla, bla Vodafon blééé wéévéé číslo. Fyzicky vyhodím kabel od HDMI monitoru na kterém to předtím fungovalo a zázrak: Najednou to na GP funguje. Proč, proboha, musím HDMI vypínat fyzicky? Když předtím nevadil a fungoval. Hej vodafouni, jste spolek amatérů. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 18. března 2024 1 rok Toto dělá VF TV od samého počátku. Prostě dmnc a nemá smysl to řešit, resp. kdo se nechce přizpůsobit, tak ať tu netovou TV od VF nepoužívá a má klid. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.