Odesláno 20. června 2024 v 16:2620. čvn 2024 Proč každá úprava přehrávače na PC je jenom k horšímu? Dá se ta dnešní novinka s "vyskakovacím oknem" vypnout? To je něco děsnýho. Kdo tomu dělal optimalizaci? Totálně to přetěžuje počítač jak GPU tak CPU. Premium - Family CA modul Praha
Odesláno 20. června 2024 v 18:3620. čvn 2024 Jeste horsi je, ze samotne spusteni poradu/vysilani je automaticky na fullscreen. Koukam, ze si Vodafone plete PC a tablet. Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 20. června 2024 v 18:4020. čvn 2024 Vidím že mě ani nemusí mrzet že z neznámého důvodu mi Vodafone tv v prohlížeči vůbec nejde spustit. Konkurence běží naprosto OK. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 21. června 2024 v 10:5421. čvn 2024 Mně teď přestala fungovat aplikace Vodafone TV, kterou jsem měl nahranou (byť neoficiálně) na Amazon FireTV Stick 4K. Nejdříve zahlásila, že potřebuje aktualizaci. Po aktualizaci a přihlášení už jenom, že není kompatibilní s tímto zařízením. Evidentně tedy naprosto umělé omezení. Přitom Android je Android. Doteď mi všechno běželo bez problému. S prohlížečem je to úplně to samé. Chybná konfigurace. Přitom absolutně není důvod, aby to nemohlo běžet např. v Google Chrome na macOSu, když O2 TV tam běží. Oboje používá k přehrávání Widevine DRM (součást Chromu). Jenom Vodafone TV je z nějakého důvodu hrozně striktní a má tam prostě whitelist, i když by to mohlo běžet na všem. Dokonce oba zmíněné přehrávače jsou od stejného sw dodavatele - Kaltura. Tak kde je ten skutečný problém? Upraveno 21. června 2024 v 10:5421. čvn 2024 uživatelem janmichaelvincent - - - - -
Odesláno 21. června 2024 v 11:0821. čvn 2024 před 16 hodinami, Ivo2003 napsal: Vidím že mě ani nemusí mrzet že z neznámého důvodu mi Vodafone tv v prohlížeči vůbec nejde spustit. Konkurence běží naprosto OK. Pokud si chceš uchovat v pořádku nervy a pevné duševní zdraví, tak opravdu nemusí.Já už rezignoval a jakoukoliv kritiku vzdal, protože mi to pro jistotu stejně většinou smazali... tož tak 🙁 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 23. června 2024 v 12:3723. čvn 2024 Mohl bych se prosím pěkně zeptat, který chytrák má na svědomí novou verzi Vodafone TV v internetovém prohlížeči? Proč nejde mít obrazem vyplněné okno a proč se defaultně pouští jako fullscreen? Pracuji ve dvou oknech a tato nová verze je naprosto nepoužitelná. Dále je aplikace nepoužitelná v prohlížeči Chrome...neustále se mi seká a neustále načítá. Nebo se sekne obraz, zvuk jede dál a najednou obraz zrychleně dožene zvuk. Ve Firefoxu je to o něco lepší, ale proč aplikace bere více než 1 GB z RAM při jediném otevřeném panelu? Upraveno 23. června 2024 v 12:4423. čvn 2024 uživatelem CoE Basic Red Basic Základní, Sport Compal CH7465, CA modul Praha
Odesláno 23. června 2024 v 15:0423. čvn 2024 Já to mám takhle (ale je pravdou, mám Giga/Giga optiku a skoro pořád tam vidím to pošahané načítací kolečko).: - - - CA modul OVA
Odesláno 23. června 2024 v 15:1823. čvn 2024 cvancara: No takhle jsem to před několika dny měl také. Toho nového formátu jsem si všiml včera. Jinak to načítací kolečko mě dohání k šílenství. Když na začátku letošní sezóny Formule 1 neměl Vodafone práva na vysílání, tak jsem si na tři měsíce zaplatil konkurenční Telly TV - nebe a dudy. V prohlížeči to jelo jak po másle bez sebemenšího zaškubnutí...no, mám o čem přemýšlet. Myslel jsem si, že po jednadvaceti letech u Vodafdonu mě už nic nepřekvapí - hodně naivní z mé strany. Basic Red Basic Základní, Sport Compal CH7465, CA modul Praha
Odesláno 23. června 2024 v 15:3423. čvn 2024 Aha, tak jsem zkusil otevřít v novém okně a fakt, spustilo se to jako fullscreen a je to takové nějaké jiné (ano, používám více monitoru a více oken, takže ten fullscreen si můžou strčit za klobouk - nebo to dát jako volitelné nastavení): Upraveno 23. června 2024 v 15:3523. čvn 2024 uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 23. června 2024 v 16:1023. čvn 2024 Ale vy to nechápete oni to vymysleli pro naše dobro, aby ušetřili ten klik navíc 🤣 Takový syndrom karpálního tunelu je potvora 🙂 To že to klienty otravuje je nepodstatné. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.