Odesláno 12. března12. břez @JTJ A četl jsi poslední 3 příspěvky nad tebou ?? 😵 Upraveno 12. března12. břez uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 13. března13. břez Při zpětném přehrávání pořadu nabídne O2TV po jeho skončení možnosti: pokračovat dalším pořadem nebo přejít do živého vysílání. Nepodařilo se mi obdobnou funkci u Vodafone. Basic Basic+ Cinema Vodafone Station WiFi 5 Olešnice
Odesláno 13. března13. břez Ano, protože takovou funkci VTV nemá a s ohledem na koncepci ani mít nemůže. Je to dost nepraktický 🙁 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. března14. břez Centrum péče @Hara @CableG @JTJ Dostal jsem zprávu, že hledání už by mělo zase běžet. Zkoušel jsem přes webový prohlížeč a fungovalo, tak můžete vyzkoušet. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 14. března14. břez Ano, včera při testování nové verze aplikace pro Apple TV jsem si všimnul, že hledání už zase funguje. Že prohledává zmatená data v EPG je už jiný příběh 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. března14. břez To prostě miluju, když můj dodavatel služby ví líp než já, co vlastně chci. Basic Basic+ Cinema Vodafone Station WiFi 5 Olešnice
Odesláno 15. března15. břez Můžu potvrdit, že hledání opět funguje. Díky. Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice
Odesláno čtvrtek v 11:25 3 dny Klobouk dolů, že takto vypadá oficiální příspěvěk z Facebooku operátora. To takový Netflix a možná i další jdou naopak proti tomu, aby se sdílelo a pouštělo mimo domácnost. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 11:45 3 dny A přesně tohle je největší výhoda VTV. Doladit zpětné zhlédnutí (čili aby fungovalo jako jinde) a vyřešit reklamy na Primě, tak je to nejlepší internetová tv (no, teď ještě vyneslo oneplay (smí se to to tady psát?) eso v přístupu k nahrávání, je to dost návykový, to by taky stálo za úvahu). Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno čtvrtek v 12:47 3 dny @CableG :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.