Odesláno 24. října 2023 1 rok Zdravim, má někdo podobný problém s Vodafone TV/Android TV? (Philips 907) cca od 19.30 - 20.00 večer začne padat obraz, problikává černá, je to každej večer, na Nova/Prima/čt24 apod... Díky
Odesláno 26. října 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, @petr76, zkuste v první řadě aplikaci přeinstalovat. Když to nepomůže, zavolejte nám na 800 77 77 31 nebo napište přes https://tam.je/forum/, podíváme se na to s našimi techniky. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 5. listopadu 2023 1 rok tak jsem po delší době chtěl pustil Vodafone TV na Android TV a nefungovala, na telefonu nefungovala, na PC nefungovala, ale alespoň hlásila chybu WV1862, v jiným vlákně jsem se dozvěděl, že prý vadí google DNS (proč?), tak jsem nechal router používat DNS, který si zjistí od poskytovatele tj. 31.30.90.11 a 31.30.90.12 všechno restartoval (i když by to nemělo mít vliv) a pořád Vodafone TV nikde nefunguje a na PC hlásí stejnou chybu WV1862. Před časem to normálně fungovalo. Nemám čas ani chuť něco dalšího zjišťovat, na netu jsem nic nenašel, opravte to. Upraveno 5. listopadu 2023 1 rok uživatelem novcze Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 5. listopadu 2023 1 rok Používám 8.8.8.8 a 1.1.1.1 a s tím to jede. Je ale pravdou, že nepoužívám VF připojení. - - - CA modul OVA
Odesláno 5. listopadu 2023 1 rok V tomto https://www.techforum.cz/topic/62002-vodafone-tv-ve-webovém-prohlížeči/ tématu je uvedeno V 17. 7. 2023 v 7:16, Marek-26 napsal: Tak chyba WV1862 je způsobena, když někdo používá VPN či proxy a buď je tam nesoulad s geolokací či je tam něco bloklého na úrovni firewallu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. listopadu 2023 1 rok vpn ani proxy nepoužívám, nastavení firewallu je pořád stejné, nesoulad s geolokací je nesmysl, mám pevný net od Vodafonu ... nicméně dnes už to jede, včera jsem tam nechal DNS server od CZ.NIC Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 11. listopadu 2023 1 rok tak dnes to zase nejede, stejná chyba WV1862 a nic jsem v nastavení nezměnil, asi by s tím měl Vodafone fakt něco dělat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 11. listopadu 2023 1 rok Tak jsem to nyní zkusil na Chromecast 4 HD s Android 12 jede mi online vysílání i zpětné. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. listopadu 2023 1 rok nikdo netvrdí, že to globálně nejede, jen mají nějaké divné požadavky a to jen někdy, protože jindy to zase jede, nevím co přesně WV1862 znamená, ale ať už hlídají cokoliv, tak ať to dělají jinak, všechny ostatní streamovací věci u mě fungují na 100% Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 12. listopadu 2023 1 rok Můžete někdo na iPadu zkusit z Videotéky spustit seriál Největší záhady historie? Hned od začátku vypadávají úseky zvuku, čímž se obraz začne oproti zvuku zpožďovat. Zkusil jsem první dva díly, v obou je to stejné. Ověřoval jsem to na boxu a tam je to ok. A možná není potřeba se omezovat na tenhle seriál. Teď jsem si pustil zkušebně Vratné lahve a je tam stejný problém. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.