Odesláno 13. května 2024 13. kvě No jo, ovšem jestli je to jak odkazuje a píše Marek-26, tak potom je to skutečně smutné a v případě politiky Vodafonu nám nezbyde než vyškubávat kábly... - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 13. května 2024 13. kvě U mě je to o poznání snazší, protože prostě netovou VF TV v PC nepoužívám a mám ten zmiňovaný Skylink Live :-) - - - - -
Odesláno 13. května 2024 13. kvě Hokej USA - Slovensko, LIVE: Kouše se to, kouše se to, kouše se to... Každou chvíli se točí kolečko a už asi pětkrát během prvních dvou třetin zamrzl obraz a zvuk běžel dál... Děkujeme Vodafone 👎😕 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 13. května 2024 13. kvě Koukej přes DVB-C, tam se ti to kousat nebude, ani točit kolečko. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. května 2024 13. kvě Autor Nesleduji úplně poctivě, ale žádný problém jsem nezaznamenal. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. května 2024 14. kvě před 16 hodinami, tomus napsal: Koukej přes DVB-C, tam se ti to kousat nebude, ani točit kolečko. Takže teď o víkendu jsem dle tvé moudré rady měl táhnout za sebou do Holandska kabel, stbox a televizi abych viděl derby. Oh, wait, to bylo na O2, tam mi stačil internet na hotelu 😁 - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 15. května 2024 15. kvě V 13. 5. 2024 v 19:09, tomus napsal: Koukej přes DVB-C, tam se ti to kousat nebude, ani točit kolečko. Mě tahle rada taky přišla trochu nefér. Kdybych měl možnost koukat na TV přes DVB-C, nepotřeboval bych webovou televizi v PC... V 13. 5. 2024 v 19:17, Marek-26 napsal: Nesleduji úplně poctivě, ale žádný problém jsem nezaznamenal. Přijde mi fakt docela humorné, že kdyby jakýkoliv problém měli úplně všichni uživatelé VTV, u vás administrátorů je vždycky všechno OK. 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 19. května 2024 19. kvě taky máte někdo problém s VTV? u tety jí to hlasí, že nemá předplacené kanály, i když má ALLinONE, má OTT Update: po 50 minutách čekání na lince mi řekli, že celý den byl výpadek VTV, a technici musí ručně nahazovat programy všem klientům, kteří se ozvou Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. května 2024 19. kvě VTV DVBC na STB funguje normálně. VTV na webu nevím, tam už radši ani nechodím. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 24. května 2024 24. kvě Predpokladam, ze Ondra, Martin a dalsi co se zde snazi odpovidat ofic. za Vodafone uz zaznamenali nove tema Přehled připojených zařízení na webu Můj Vodafone Zatim se nijak nevyjadrili... -mohli by tedy alespon zde neco naznacit ? -neco treba jako delame na tom a je to zatim polotovar a testujeme... A potazmo k tomu by mne zajimalo jak nyni udelat to co na strankach popisujete a je uveden navod... "obnoveni prg. nabidky" - - - CI O-va
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.