Odesláno 24. května 2024 24. kvě Mně kroky z návodu nefungují, bo nemám žádný HW ke sledování Vodafone TV. Aplikaci Vodafone TV mám na několika zařízeních a vidím v Můj Vodafone 0/10. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. května 2024 24. kvě Autor @pan NovakTak v minulosti psali, že předávají k řešení či, že je potřeba řešit individuálně 😄 Řekl bych, že nejdříve musí dostat nějaké informace (oficiální), aby to mohli veřejně komunikovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. května 2024 24. kvě před 3 hodinami, Technikus napsal: Mně kroky z návodu nefungují, bo nemám žádný HW ke sledování Vodafone TV. Aplikaci Vodafone TV mám na několika zařízeních a vidím v Můj Vodafone 0/10. Já taky nic nemám STB, ale naběhnul mi tam telefon a prohlížeče Chrome a jeden EDGE. A tam jsem zjistil, že jsem se po 3 měsících nepřihlásil na nový mobil co mám 🙂 Jinak CA modul taky nevidím 😞 Upraveno 24. května 2024 24. kvě uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 25. května 2024 25. kvě Nikdy jsem si toho nevšímal, ale když venku řvou a ve VTV běží ještě +- 20 vteřin reklama. VTV má suverénně největší opoždění oproti jiným IP TV. - - - CA modul OVA
Odesláno 25. května 2024 25. kvě Nesouhlasím, i ivysílání ČT má zpoždění kolem 25 sec, O2 také. Prostě to nikdy nebude jinak, pokud se transkóduje a pak ještě streamuje přes HLS tak to proste jinak nejde To je bohužel nectnost OTT TV Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 25. května 2024 25. kvě Většinu zpoždění nejspíše dělá cache. Asi by nebyl problém zpoždění iptv 1 sekunda kdyby tam nebyla cache. Viz služba geforce now - obrazová data z výstupu grafiky v serverovně zkomprimuje do H264 a odešle uživateli. To vše se zpožděním okolo 40 ms. Pro běžné použití TV je jedno jestli je latence sekunda nebo 30 sekund. Informace z TV není tím o nic méně hodnotnější. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 25. května 2024 25. kvě @Ivo2003Geforce Now používá H264 jen na velmi starém hardwaru, kde není podpora čehokoliv lepšího. Jinak používá třeba i moderní AV1, což zvlášť na pomalejší lince přináší výraznou úsporu a zlepšení kvality. Jinak nabízí fallback na HEVC a H264 a to vše s minimální latencí 🙂 Výsledek srovnávání s OTT / IPTV poskytovatel je bohužel zcela tristní... 🙂 Premium - - - -
Odesláno 25. května 2024 25. kvě Co jsem slyšel od človíčka z VF, tak když se transkódoval HD signál pro DVBC do statmuxu, tak tam bylo zpoždění 5 sec. Ale jak jsem psal, i ČT tam má zpoždění 22 sec, VF 30 sec. Celkem dobře na tom je O2, tam je zpoždění necelých 9 sec Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 26. května 2024 26. kvě Kdyby se jednalo jenom o několikavteřinové zpoždění, dalo by se to ještě překousnout. Ale když ti místo HD signálu leze z PC tohle...? A když se obraz chvílemi zlepší, tak se to kouše a točí se kolečko 😕 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 26. května 2024 26. kvě Včera jsem koukal na cely zápas našich a tento problém jsem vůbec nezaznamenal. Takže to může být problém s konektivitou. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.