Odesláno 22. prosince 2024 22. pro Tak tam je to taky. číslo programu 100 a je tam ten vodafone znak. A právě běží fotbal, francouzký pohár. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 22. prosince 2024 22. pro No jo. Ono to není moc dobře vidět a vyhledávač to nenajde. Dík. Super Super - - Plzeň
Odesláno 30. prosince 2024 30. pro Tak jsem dnes šel kolem prodejny Vodafone a požádal jsem o aktivaci vánočního balíčku. Bylo mi řečeno že nejprve mi musí zvednout poplatek za TV o 150% a potom by to šlo. Jinak to nejde. 🙃🙃🙃 1000 Mb/s - Klasik Vodafone station, 3 x CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 30. prosince 2024 30. pro Dnes 30.12.2024 mě v 17:01 hod. přišla tato sms zpráva od Vodafone na mobil: "Máme pro vás dáreček za věrnost ! Ke svému tarifu Red basic si do konce roku 2024 můžete každý měsíc v Můj Vodafone zdarma vyzvednout 3 GB dat navíc. Protože o Vánocích se hodí každý bajt. Sťastné a veselé ! Váš Vodafone." Možná by se k tomu mohl někdo od Vodafone vyjádřit. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 30. prosince 2024 30. pro To bylo omylem. Předčasně se poslal silvestrovský vtip. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 30. prosince 2024 30. pro No, vyjádřit by se mohl místní uživatel s administrátorskými právy Ondra-Vodafone. Ale bohužel nemá čas, rozesílá ty esemesky... 🙂 - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 31. prosince 2024 31. pro Centrum péče @Ivo MašekPěkný den, Ivo, zpětnou vazbu jsme už předávali, vzniklo to tím, že nabídka platí už od listopadu, ale SMS posíláme postupně a rozesílání se bohužel rozložilo až moc rovnoměrně, takže text zprávy už dneska nedává až takový smysl. Data si ale ještě pořád můžete vyzvednout, pokud jste to neudělal 🙂 před 16 hodinami, ivan.p napsal: Tak jsem dnes šel kolem prodejny Vodafone a požádal jsem o aktivaci vánočního balíčku. Bylo mi řečeno že nejprve mi musí zvednout poplatek za TV o 150% a potom by to šlo. Jinak to nejde. 🙃🙃🙃 @ivan.pDobrý den, Ivane, jen bych to dovysvětlil, protože dárek není podmíněný navýšením útraty, ale tady spíš půjde o to, že máte ještě starou TV nabídku a k ní nastavit nejde. Přechod na aktuální TV nabídku postupně probíhá, ještě pořád jsou zákazníci, kteří zatím novou TV nabídku nevyužívají. Ty budeme o změně dopředu informovat, jakmile přijde řada právě na jejich služby. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.