Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes šel kolem prodejny Vodafone a požádal jsem o aktivaci vánočního balíčku. Bylo mi řečeno že nejprve mi musí zvednout poplatek za TV o 150% a potom by to šlo. Jinak to nejde. 🙃🙃🙃

• Haha 4
  • Zmatený 1
  • 1000 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Vodafone station, 3 x CA modul
  • Havířov, Podlesí

Dnes 30.12.2024 mě v 17:01 hod. přišla tato sms zpráva od Vodafone na mobil:

"Máme pro vás dáreček za věrnost ! Ke svému tarifu Red basic si do konce roku 2024 můžete každý měsíc v Můj Vodafone zdarma vyzvednout 3 GB dat navíc. Protože o Vánocích se hodí každý bajt. Sťastné a veselé ! Váš Vodafone."

Možná by se k tomu mohl někdo od Vodafone vyjádřit. 

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
  • Centrum péče

@Ivo MašekPěkný den, Ivo, zpětnou vazbu jsme už předávali, vzniklo to tím, že nabídka platí už od listopadu, ale SMS posíláme postupně a rozesílání se bohužel rozložilo až moc rovnoměrně, takže text zprávy už dneska nedává až takový smysl. Data si ale ještě pořád můžete vyzvednout, pokud jste to neudělal 🙂

před 16 hodinami, ivan.p napsal:

Tak jsem dnes šel kolem prodejny Vodafone a požádal jsem o aktivaci vánočního balíčku. Bylo mi řečeno že nejprve mi musí zvednout poplatek za TV o 150% a potom by to šlo. Jinak to nejde. 🙃🙃🙃

@ivan.pDobrý den, Ivane, jen bych to dovysvětlil, protože dárek není podmíněný navýšením útraty, ale tady spíš půjde o to, že máte ještě starou TV nabídku a k ní nastavit nejde. Přechod na aktuální TV nabídku postupně probíhá, ještě pořád jsou zákazníci, kteří zatím novou TV nabídku nevyužívají. Ty budeme o změně dopředu informovat, jakmile přijde řada právě na jejich služby.  

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...