Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@dad18 Je to jinak, zrušil jsem smlouvu, ale po dnu jsem volal retenčnímu zpátky, že využívám jejich nabídky na slevu a zůstávám a domluvili jsme se na prodloužení smlouvy a nových cenách. Jak jsem psal, "Ještě jsem vtipkoval v hovoru, že mě doufám neodpojí" 🙂 Ani za mák jsem nedoufal nyní po měsíci, že něco takové nastane. Magentu si platíme teď půl roku v akci za 199,- navíc, protože je v akci a je tam Premier sport. Platím toho hodně - Netflix, Canal sport apod. 🙂

Upraveno uživatelem Michal Kourek
  • Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

Inu, kdo chce moc, nemá nic. Občas se to stane a před Vánoci takhle hazardovat s vlastním připojením, to není příliš bystré... Docela by mě zajínalo, jestli to rozpletete na základě nahrávek telefonických hovorů. Ale nic si z toho nedělej. Aspoň nebudete "lapět na řiti u bedny". Svět na tom nestojí.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

No jo, ale to byl určitě jiný člověk takže věděl prd že si to vlastně už zrušil a byl si odpojen.Už to určitě prošlo systémem tak to nejde vzít zpátky.A jak si mohl zavolat retenčnímu?To přeci nejde, nebo to mi tvrdili když jsem taky řešil výpověd, že se sami ozvou.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Přitom si stačilo v průběhu smlouvy odkrýt kód pro přenos internetu nebo rovnou zavolat na Vodafone linku, že bych rád ... Ale dát výpověď, pak volat a prosit, z toho musel být zmaten nejeden člověk. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

@sodekczDěkuju, já jsem hlavně nic takového nechtěl a jen řešil cenu a skladbu kanálů. Jak jsem psal, jsem Vodafone loajální a o to mě to víc mrzí, že je jim to jedno třeba k délce vztahu k Vodafone včetně UPC. 🙂 

@TechnikusNechtěl jsem vypovídat internet na žádné adrese, chtěl jsem pouze upravit cenu tv, ze které vyšla výpověď tv a o den později storno výpovědi tv a pokračování smlouvy tv.

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

Tak hodně štěstí při nápravě. Někdy se občas věci vyvinou jinak, než si člověk představuje. Tak to prostě je. Dovedu si představit rodiče, ty by z toho v jejich věku, kdyby neměli "bednu", kleplo.

Upraveno uživatelem sodekcz
  • Souhlasím 1
  • To se mi líbí 1
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

@sodekczVíte, asi jsem jiná generace. Chyby děláme každý, ale pokud jsme klientovi-zákazníkovi ublížili, snažíme se to nejen napravit, ale omluvit se a přidat bonus 🙂, aby zůstal. Třeba z nových firem mi to podobně napravuje Rohlik.cz Zdravím, Michal.

Jen doufám, že si ty nahrávky s call centrem někdo poslechne, protože mě všichni ubezpečili, že nemám z Vodafone odcházet, že jsme nastavili služby dle potřeb a cen konkurence a jedeme dál. Pak přišly nečekané výpovědi od Vodafone, zaviněné operátory call centra a retenčního a přestože jsem se v pohodě jako klient ozval, pojďme to opravit, jsem za ... xyz, mám odejít? Mám se chovat jako odcházející a nový klient? Proč mi nikdo z Vodafone nechce pomoci? 😞

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Praha Zlín

Jak píšu, hodně štěstí. Jen berte na vědomí, VF je moloch, věci řeší postupně X lidí, občas každý trochu jinak, sem tam operátoři přímo neoplývají ochotou, ti nejníž ani nemají možnost přidělit nějaké bonusy, než se něco narovná, tak to trvá. Taky mám dnes zásek, ale patří do jiné sféry, nic si z toho nedělejte.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

@sodekcz Jo, mám rád Vodafone, jsem loajální, ale jsme nuceni koukat na Magenta TV z důvodu nefunkčnosti po chybách Vodafone, na tenis Menšíka z důvodu chyb programových manažerů, celkově je to ostuda Vodafone, že nás ani online nedokážou připojit po vlastních chybách🙂

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Praha Zlín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...