Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Autor Prosím @Ondra - Vodafonea @Veronika - Vodafoneo kontakt na ombudsmana zákazníků Vodafone nebo aby se mi ozval ombudsman sám. Opravdu se jako loajální zákazník nechci smířit s tím, že jste mi nepomohli po vašich chybách, odpojili mě od služeb a navrhujete nesmyslná řešení, abych odesílal někam boxy, zval si technika a připojoval stejné boxy. Zaplatíte mi i den neplaceného volna v práci? Opakuji, že využíváme teď konkurenčních služeb kvůli vašim chybám. Obrovské zklamání, Michal (požadavek č. 2153211) Upraveno 20. prosince 2024 20. pro uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Píše se zde i o nabídce od růžového operátora na 6 měsíců. Proč tak u Vodafone zůstávat a pořád tady smolit tolik nepochopitelných příspěvků a stran? Tohle je forum, řešit to musíte oficiální cestou. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Autor @TechnikusProtože jsem loajální zákazník Vodafone a mám rád DVB-C technologii. Spíše mě překvapuje @Technikusproč jsi tady ty a bojuješ proti zpětné vazbě Vodafone 🙂 v tolika diskuzích. Jsi placený Vodafone? Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Nechápu o co ti pořád jde.Dal si výpověd? Dal.Odmítl si nabídku z retenčního?Odmítl.Takže ti tu výpověd aktivovali a je hotovo.Kdyby jim to trvalo déle tak tu zas někdo nadává, že jim to trvá dva dny a není to hned. Pak sis to rozmyslel, ale výpověd už nejde dát zpět když to je v systému tak to prostě nezruší.A proto musíš vrátit setoboxy protože jsou už nefunkční a nejdou oživit na dálku.Nabídli ti ty internetové aby si mět tv hned a nemusel čekat na technika co přijde až po novým roce.Veronika byla na tebe smutná a nabízí ti pomoc a ty budeš vyhrožovat ombudsmanem?Nechceš to zavolal i na Novu?Kde udělali chybu?Tu si udělal sám tak nadávej jen sobě. A jak si se dovolal na to retenční? To přece nejde, jak mi kolikrát řekli na vodafone lince.Prosím o vysvětlení jestl ito tedy jde nebo ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro @Michal KourekPřijdou mi Vaše reakce a komentáře už přehnané. Pátek, odpoledne, víkend před námi, dokonce za pár dnů i několik státních svátků, poslední dny roku... Co myslíte, že se bude nyní dít? Zkušenost zajímavá, ale myslím si, že by k tomu stačil jeden komentář. Ale tady už jsou snad 4 strany a už jsme u ombudsmana. Upraveno 20. prosince 2024 20. pro uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Nejsi náhodou ty placený od t-mobile když tu děláš dusno?A co nechápeš na tom že ti nabídli internetový setobox jen proto aby si měl na svátky tv?Ten druhý box vozí technik co k tobě přijede až po novém roce, chápeš? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Autor @dad18Žádnou nabídku jsem neodmítl a dohodl se na smlouvě o pokračování všeho s jinými cenami, jako vždycky každý rok, důkazem jsou nahrávky hovorů a fakt jsem velmi zklamaný. Upraveno 20. prosince 2024 20. pro uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Chybu může udělat každý. Nicméně to laškování chci dát výpověď, chci ji odvolat se očividně může i nemile otočit a vzniknout problém. Takže předkládám, že zatím můžete fungovat na IPTV a set top boxy se vyřeší v dalších dnech. Pokud se trvá na reklamaci /stížnosti, lze tady. Upraveno 20. prosince 2024 20. pro uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro Autor @dad18Jsem z financí a pardon, po chybách Vodafone, nebudu měnit z DVB-C za IPTV boxy a naopak, s výjezdem technika, z mého volna, jen kvůli chybám Vodafone a špatně nastaveným procesům. 🙂 A očekávám když ne o víkendu, že v pondělí se hned někdo ozve a navrhne nápravu. Ve financích řešíme nápravu v hodinách. Upraveno 20. prosince 2024 20. pro uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 20. prosince 2024 20. pro před 2 hodinami, Michal Kourek napsal: Ano, dal jsem výpověď a retenční mi říkalo, kdybych si to rozmyslel, ať dám vědět. Volal jsem tedy asi o den později a výpověď stáhl zpátky Nemohl si za den možná dva stáhnout vypověd.Už proběhla v tu chvíli co si jí podal.nevěřím tomu, že za dva dny ti někdo slíbil že tu výpověd stáhne zpět. A pořád nechápeš proč musís měnit ty setoboxy dvb-c na iptv i když jsem ti to už vícekrát vysvětlil.Podle mě jen prudíš a nebo začínáš být opilý jak pořád dokola přidáváš stejné bláboly. Jak si se spojil s tím retenčním mi dokážeš vysvětlit?Máš na ně snad číslo? Požádám pak zástupce vodafonu zda je možné abych si já sám zavolal na retenčí a pořešil si tedy nějakou slevičku.😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.