Odesláno 3. ledna3. led Centrum péče @Michal KourekU té nově zřízené "kabelové" Vodafone TV budete mít jak nový kód k Maxu, tak i k Prima+. Stejně jako u Maxu může chvíli trvat, než se kód objeví (obvykle to je do 2 dnů). Podrobné informace najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-primaplus/. Předám informace kolegyni, která řeší váš e-mail, abyste případně ještě dořešili nadbytečnou TV. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 3. ledna3. led mě by zajímalo ,kolik stojí Vodafone TV + .Protože jsem dnes dostal nabídku za 220 kč ,nemělo to být trošku méně s internetem . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. ledna3. led 220 Kč je standardní cena za Základní balíček s Prima +, bez internetu to stojí 390 Kč, Nicméně teď jsem se díval na web Vodafonu a mají ho tam v akci za 199 Kč https://www.vodafone.cz/televize/vodafone-tv-plus/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. ledna3. led V ceníku je toto Upraveno 3. ledna3. led uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. ledna3. led Dobrý den, Vodafone CZ a.s. již nikdy! Už pul roku řeším sice krátkodobé, ale za to neustálé výpadky TV a INT a děsnou stabilitu signálu. Vyslali technika - proměřil, vyměnil všechny konektory, nic nezjistil a vše prý O.K. … naštěstí byl velice ochotný a snaživý. Mnou zasílané požadavky na sjednání nápravy a neustálé reklamace fungování sjednaných a placených služeb, opakovaně týdenní zasílání “hlášení” výpadků TV … a nic se stejně za půl roku nezměnilo, ale všechny mé požadavky a reklamace ve fináli evidují jako kladně vyřízeny a vše “asi” funguje správně… No a teď tady vidím, že si příspěvky ještě cenzurují a schvalují nějakým “moderátorem” TVL, kam se to ten svět “služeb” žene… asi mají dostatek zákazníků a nepotřebují si udržet ty dlouhodobé … zlaté UPC … VDFN místo, dle historického hesla “kupředu, zpátky ni krok”, jde cestou “kašleme na zákazníka” … však mu nabídneme větší balíček služeb … , i když TV a INT stejně nefunguje jak má ;-(… S VDFN končím a jdu jinam … X-krát jsem do VDFN psal, že opravdu nemám zájem a nechci nic navíc než to, aby mi na 100% fungovalo to, za co si platím. Bohužel … nefunguje do dnes. Chtělo by to asi novou strategii a péči VDFN vs. zákazník… Tak věřím, že tento příspěvek v politice VDFN asi neprojde a bude smazán … Naštěstí je spousta dalších možností jak se podělit na soc. sítích se “zážitky” s Vodafone CZ a.s. pro ostatní … Super - Základní Vodafone TV Standard box Hranice
Odesláno 3. ledna3. led @GociSchvaluje se první příspěvek, je to jedna z dalších ochran proti spamu. Protože nikdo není placený za to, aby to tu non-stop monitoroval. To jen na vysvětlenou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. ledna3. led Autor před 10 hodinami, Ondra - Vodafone napsal: @Michal KourekU té nově zřízené "kabelové" Vodafone TV budete mít jak nový kód k Maxu, tak i k Prima+. Stejně jako u Maxu může chvíli trvat, než se kód objeví (obvykle to je do 2 dnů). Podrobné informace najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-primaplus/. Předám informace kolegyni, která řeší váš e-mail, abyste případně ještě dořešili nadbytečnou TV. @Ondra - VodafoneMoc děkuji, bude fajn neplatit stejnou službu 2 x 🙂. Jinak fandím Vodafone, momentálně mi funguje vše a děkuji, fandím Vodafone a technologii DVB-C, kterou považuji za nevyužitý potenciál a výhodou na trhu 🙂 @GociAd výpadky - Já srovnávám technologie a ano, mám i výpadky ve Vodafone. Nicméně musím říci, že u internetu i TV minimální. Jsem v Praze - u internetu překryvem wifi od sousedů - tohle si hlídám v Praze denně a nevěřil bych, že klesnu překryvem wifi z 250 na 0 celá něco 🙂 U TV - se zprovozněním 5G jsem si k DVB-C musel pořídit zesilovač - vyřešil mi rušení 5G a přidal kabel pro dvb-t a hbbtv do televize. Zesilovač z Alzy mi tak vyřešil problémy s rušením DVB-C signálu od Vodafone. 5G nerozumím, ale prý ruší DVB-C. Možná někdo přidá další zkušenost. 🙂 Upraveno 3. ledna3. led uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 6. ledna6. led @Michal Koureknejrychlejsi by byvalo asi bylo ihned po zruseni sluzeb zazadat o (staro)nove sluzby jako novy zakaznik. Kolik casu to trva, nez pripoji noveho zakaznika? Den, dva? Chapu, byl jste ve stresu z nastale situace (protichudne informace z VF, vraceni boxu, nereagovani, svatky pred vami atd.). Myslim, ze jste dobrym prikladem pro ostatni, kteri se mohou ocitnout ve stejne situaci. Retenci prece chceme cas od casu vsichni a ne kazdy v tom umi chodit 😉 Pekny a hlavne spokojeny novy rok! Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.