Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zničeho nic mi router zakazuje Wifi. Nic jsem roky neměnil, restart nepomáhá (Compal CH7465).  Inet přes RJ45 funguje, v nastavení routeru vidím, že je v pokročilém nastavení zakázáno wifi(?) Když wifi opět povolím a dám uložit změny, napíše mi to, že změny jsou uloženy, ALE ihned se to v tom menu přepne zase na zakázáno. Moje sítě tedy vidět nejsou..

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Litvínov
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63287-router-mi-v-nastaven%C3%AD-vyp%C3%ADn%C3%A1-wifi/
Sdílet na ostatní stránky

Mohl by pomoct reset, tady máš návod:

-
1. Najděte na modemu tlačítko reset.

Obvykle je na zadní straně modemu a je zapuštěné, takže pro jeho stisknutí budete potřebovat kancelářskou sponku nebo třeba párátko.

2. Vhodným předmětem stiskněte tlačítko reset a držte ho stisknuté zhruba 15 sekund.

Před stisknutím tlačítka reset musí být modem zapnutý.

• Start
  • Basic+
  • Základní
  • Vodafone TV app Google, Vodafone TV app Samsung, Compal CH7465
  • Příbram

Ano, tímto způsobem se provádí reset modemu do továrního nastavení, který už jsem zde doporučoval.

Nedávno si tu stěžoval jeden uživatel na stejný problém a tovární reset mu pomohl.

• Souhlasím 1
  • Děkuji 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...

ŘEŠENÍ: s routerem nic nebylo, vypnuli to dálkově na Vodafonu a po druhém zavolání mi to zase zapnuli. Vyřešeno za pět minut, jenže předtím se s tím člověk štval doma dvě hodiny. Samozřejmě mi neřekli kdo a proč to vypnul. Nešlo o vypnutí internetu nebo routeru, ale pouze o položku wifi nastavení routeru. 

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Litvínov

Tak technik Vodafonu se rozhodl jen tak ti vypnout wifi? No tak na to si počkám jestli bude nějaé oficiální vyjádření. Jen pro případ kdyby se to stalo i mě, tak abych věděl co dělat.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Nerozumím tomu, proto se zajímám. To má Vodafone ještě nějakou centrálu co je nadřazená tomu co si já nastavím na routeru nebo stb?Když si dám třeba Primu na třetí pozici tak mi to může vodafone změnit?

Upraveno uživatelem dad18
  • Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...