Marek-26 Odesláno 7. ledna Sdílet Odesláno 7. ledna Já neříkám, že mu nevěřím, psal jsem, že dříve to bylo možné. Nevím, jak je to teď jak z hlediska práv a možností technické podpory, tak i z hlediska systémů a jednotlivých modelů modemů. VDF může na dálku modem restartovat, aktualizovat mu FW a uvést do továrního nastavení. Měl jsem to lépe napsat, že samovolné vypnutí WiFi je bug/chyba. To byla spíše reakce na paffko, ale tomu šlo aktivovat normálně z administrace. Nikoliv to, že VDF nějakým způsobem vypnul a zapnul WiFi modul na modemu, to bug nebude 🙂 Obvykle psanému textu rozumím nebo si to alespoň myslím. A tohle je "píseček" Vodafone, když tu budu leakovat interní informace, které se ke mně dostanou či tu budu psát nesmysly a nekonstruktivní kritiku na Vodafone, tak si myslím, že i když to tu dělám zadarmo, tak by o mé služby nestály 😉 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/63287-router-mi-v-nastaven%C3%AD-vyp%C3%ADn%C3%A1-wifi/page/3/#findComment-478919 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.