Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No to chápu, ale že bych si to pak já doma zapnul a zas by mi to oni vypnuli?A tak furt dokola? Že to nastavení co udělá vodafone je nadřazené tomu co si nastavím já?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

No to asi ne, já reaguji na ten případ co tu je.. a psal že mu to vypli i když si to zapínal a pak až po zavolání se to vyřešilo.Přece si to četl, že to nebyla vada ani omyl ale asi atentát. 😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Sdílím podobnou zkušenost po výměně bílého Compalu za VF station 6. Ze začátku, po jeho nastavení, došlo ke vzdálené deaktivaci wifi resp. vypnutí wifi bez mého přičinění. Příčinu jsem nezjistil. Znovu jsem nastavil a už OK.

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
V 4. 1. 2025 v 15:16, 971620306 napsal:

ŘEŠENÍ: s routerem nic nebylo, vypnuli to dálkově na Vodafonu a po druhém zavolání mi to zase zapnuli. Vyřešeno za pět minut, jenže předtím se s tím člověk štval doma dvě hodiny. Samozřejmě mi neřekli kdo a proč to vypnul. Nešlo o vypnutí internetu nebo routeru, ale pouze o položku wifi nastavení routeru. 

@Marek-26tak tohle asi bug nebude, nebo?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

BUG bude to, když samo přestane fungovat či se sama vypne WiFi. Nevím, zda mají ve VDF možnost manuálně vypnout WiFi na modemu (za UPC to šlo, uměli t na technické podpoře). 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
V 4. 1. 2025 v 15:16, 971620306 napsal:

ŘEŠENÍ: s routerem nic nebylo, vypnuli to dálkově na Vodafonu a po druhém zavolání mi to zase zapnuli. Vyřešeno za pět minut, jenže předtím se s tím člověk štval doma dvě hodiny. Samozřejmě mi neřekli kdo a proč to vypnul. Nešlo o vypnutí internetu nebo routeru, ale pouze o položku wifi nastavení routeru. 

Tak asi to vypnout na dálku umí, ledaže by si to přispěvatel vymyslel.

Marku, ty nesmíš říct nic proti Vodafone nebo nerozumíš psanému textu? Tak se raději nevyjadřuj.

Takhle to vypadá, že přispěvateli nevěříš.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...