Odesláno 28. prosince 2024 28. pro A nebylo by lepší pro příjem dvb-c si pronajmout ca-modul a pro zpětné zhlednuti si nainstalovat VTV app? Upraveno 28. prosince 2024 28. pro uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 28. prosince 2024 28. pro před 13 hodinami, Marek-26 napsal: Výhoda pronájmu je, že si ho můžete půjčit třeba na pár týdnů a pak si prostě zavolat a objednat výměnu. To takhle jde přecházet z jednoho boxu na druhý? To bych mohl vyzkoušet ten nový s reproduktorem. A pokud to nebude lepší než zvuk z TV, tak jej vyměnit za VTV3 a bylo by to vše bez poplatků? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 28. prosince 2024 28. pro Je tam jen pár korun navíc než jim ta změna projde systémem.Ale pozor si pak dej na vyúčtování.Měnil jsem jeden za druhý, technikem z ruky do ruky a ve vyúčtování jsem měl psáno že jsem měl dva boxy cca tři týdny.Reklamaci mi uznali a vrátili cca stovku co jsem platil navíc za box. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 28. prosince 2024 28. pro @Ivo2003Ano, jde to. Samoinstalace je úplně zadarmo, změní se jen pronájem. @dad18Očekávám, že to byl přechod z Conax zařízení. U změně z VTV na jiný VTV by se tohle stávat nemělo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. prosince 2024 28. pro Kdepak, byla to výměna premium boxu za VTV 3 boxu... Ale jak píšu reklamaci uznali. Ani ty datumy nesedí když to byla výměna z ruky do ruky.Bylo mi to teda vysvětleno, že to je proto až to technik vrátí do skladu.. Ale proč to mám platit já? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 29. prosince 2024 29. pro 2dad18: nestěžuj si a buď rád, že to nevozí v kufru auta doteď 🙂 - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 29. prosince 2024 29. pro Tak ať to platí ten technik, když v tu dobu ten box měl on, ne? Jako je to pár korun, ale to “vysvětlení” je dost otřesný. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 29. prosince 2024 29. pro K tomuhle by docházet nemělo (při výměně VTV za VTV). A ten technik za to nejspíš nemůže, když nemá, jak to odregistrovat v systému a čeká se až na to, až to dorazí na nějaký Vodafone sklad, kde to proženou systémem. Takže v tomto případě si myslím, že je "máslo na hlavě" jinde než u technika. A teď je otázka (řečnická), kde ta chyba je. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.