Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak třeba dnes ráno - Prima cool - pořad Prima partička. Začátek napsán v 06.00 začalo až v 06.30 i s přesahem 15 min to tam ani celé být nemůže. Ale nemyslím si, že za to může Vodafone. Ale EPG popis pořadu - bla bla a Host pořadu bude Debi. No a tenhle popis se ukazuje už asi měsíc skoro u každého popisu partičky. Že tam ten host není a je tam tam pokaždé někdo jiný snad psát nemusím.

Jak to tedy je s tím EPG? Kdo ho píše? A kdo je zodpovědný za to co v něm je a kdo zodpovídá za pravost obsahu toho EPG? Máte možnost to vysvětlit, aby už nemuselo být to osočování Vodafone jestli on za nic nemůže...

Jinak pro mě to zas tak velký problém není a ani to není pro mě důvod odejít od Vodafone.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63313-porady-se-nenahravaji-cele/page/2/#findComment-479030
Sdílet na ostatní stránky

Ano, jenomže ty starý set-top boxy měli vlastní interní harddisk, zatímco tady se to nahrává do cloudu a tam se to řídí asi trochu jinými podmínkami.

@dad18mrknul jsem se do své oblíbené mobilní aplikace TV program a tam jsou trošku odlišné časy, Prima Partička měla začínat v 6:20 hod.

Takže Vodafone asi nemá úplně aktuální informace.

Screenshot_20250113-122520.png

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63313-porady-se-nenahravaji-cele/page/2/#findComment-479032

mám tentýž problém, přes appku 80% nahraných pořadů z různých tv kanálů se nepřehraje dokonce. Navíc po upgradu někdy v prosinci zmizela na setopboxu možnost při přerušení sledování programu volba "pokračovat",což je značně nekomfortní a po každém přerušení sledování musím od začátku pořadu přetočit do místa (které si musím pamatovat), kde jsem minule skončil. Appka toto sice stále umožňuje, ale jak jsem uvedl výše ta zase nepřehrává pořady do konce, u např. detektivek docela zásadní věc. Bylo mně řečeno, že by se v setopboxu tato volba možnosti "pokračovat" měla opět vrátit. Ví někdo kdy cca ?

• Super
  • -
  • Family
  • Vodafone TV app LG
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63313-porady-se-nenahravaji-cele/page/2/#findComment-479035

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...