Přejít na obsah

Nelze zapnout set-top box

Přejít na řešení Vyřešil Pavel m,

Doporučené příspěvky

Asi máte na mysli set-top box předpokládám protože modem dálkový ovladač určitě nemá, 

Teď si uvědomuji že včera a dnes moji rodiče řešili stejný problém u základního Vodafone boxu, pomohlo chvilkové odpojení boxu od elektrického napájení. 

Budu se muset na to ještě pořádně podívat jestli se opravdu nejedná o nějakou novou chybu, nebo je to je náhoda.

• Souhlasím 1
  • To se mi líbí 1
  • Děkuji 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63326-nelze-zapnout-set-top-box/#findComment-478977
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem měl dneska tento problém.  Vytáhnul jsem stb ze zásuvky a zase zandal a to nepomohlo.  Tak jsem to udělal ještě jednou a vytažené jsem to nechal tak 15 minut a to už pomohlo a funguje to normálně.  

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63326-nelze-zapnout-set-top-box/#findComment-478979

• Slamb změnil název na Nelze zapnout set-top box
  • tomus změnil název na Nelze zapnout set-top box
  • Řešení
před 11 hodinami, kautskym napsal:

Screenshot_20250110_215647_Chrome.jpg

Výpadek tam byl již evidován v 8 hodin ráno 

dnes změna textu :

Aktuálně evidujeme potíže se zapínáním některých Vodafone TV boxů. Na odstranění závady ve většině případů pomůže vypnutí zařízení z el. sítě a jeho následné zapojení zpět. Za způsobené komplikace se omlouváme a děkujeme za pochopení. V případě, že se Vodafone TV box nepodaří restartovat odpojením od elektřiny, postupujte následujícím způsobem, který uvede Vodafone TV box do továrního nastavení:1. odpojit ethernetový kabel od Vodafone TV boxu (kabel propojující box s modemem či routerem pro připojení k Internetu). 2 odpojit kabel od elektřiny. 3. stisknout a stále držettlačítko RESET na zadním panelu boxu. 4. připojit box zpět do elektřiny. 5. na TV se zobrazí černobílé Vodafone logo a po chvíli zmizí. Zobrazí se podruhé a v tu chvíli pustit tlačítko RESET. 6. připojit zpět ethernetový kabel zpět do boxu.

• Děkuji 1
  • Smutný 1
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63326-nelze-zapnout-set-top-box/#findComment-478986

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...