tomus Odesláno pondělí v 16:37 Sdílet Odesláno pondělí v 16:37 Tak bohužel hlásím že problém se zapnutím set-top boxu stále přetrvává, chyba se projevuje nahodile, box nejde zapnout ani dálkovým ovladačem, ani tlačítkem přímo na přístroji, jediné co pomůže je odpojit ho nachvilku od elektrického napájení, chybu ve slabých bateriích v ovladači jsem také zkoušel vyloučit. V době kdy se problém původně začal vyskytovat jsem box vyresetoval do továrního nastavení prostřednictvím menu, protože box šel zapnout, tak jsem nepoužil tovární reset zadním tlačítkem, Tehdy se zdálo že tovární reset vše vyřešil a je po problému, ale bohužel není. Takže ještě zkusím případně reset zadním tlačítkem a pokud nezabere ani to, tak bude asi reklamace. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/63326-nelze-zapnout-set-top-box/page/3/#findComment-479605 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.