Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Jenda055Jestli byla objednána samoinstalace, tak nečeká, jen předá a jede. 

@Jaroslav VasaTen nový modem používá i vyšší frekvence, než původní, může být problém tam. Nevím, zda byla objednána Profi nebo Samo instalace, ale v obou případech už se to mělo nějak řešit, bude potřeba servis. Pošlete mi případně do soukromé zprávy nějaký identifikátor (MAC adresu, číslo služby...), nechám prověřit, jak to tam s modemem vypadá z pohledu Vodafone.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Marek-26

Já měl také samoinstalaci, technik odpojil starý Vodafone sta. a připojil nový s Wifi 6. Poté čekal až si modem stáhne aktualizace. Jak bylo hotovo ještě se mě zeptal jestli internet jede. Rychlost se zvedla hned s 500 na 1Giga, zároveň na nový modem přeskočila pevná IPV4 adresa, kterou si platím a IPV6 /56. Jediné co jsem musel udělat přepnout ho do bridge. V samobsluze se nový modem objevil až na druhý den. Potom jsem podepsal zakázkový list a technik odjel.

• Premium
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Vsetín

No, tak samoinstalace je jen předání, jako kdyby to přivezl kurýr nebo pošťák, určitě součástí toho není zapojování dodaného zařízení atd.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx

To můžu potvrdit. Samoinstalace bylo jen předání a zaregistrování MAC. Potom technik pádil po svých. Žádné čekání na roběh netu.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Mám Vodafone od dob exUPC, proběhla výměna několika set top boxů i modemů a nikdy to teda nebylo mezi dveřmi. 

Vždy to bylo cca na 15 minut.

Je to zákazníkem, technikem, nebo čím se to liší? 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
před 3 hodinami, sodekcz napsal:

To můžu potvrdit. Samoinstalace bylo jen předání a zaregistrování MAC. Potom technik pádil po svých. Žádné čekání na roběh netu.

Jak - prosím, probíhá registrace mac adresy, když technik zákazníkovi jen předá modem před barákem. Děkuji.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

@motorarZaregistruje MAC/SN do systému.

@TechnikusOd zavedení samoinstalací to takto je. U výměny zařízení u aktivní služby na to má 5 minut, zároveň se zřízením služby musí do rozvodnice a následně zkontrolovat, že je na zásuvce signál a na to má 15 minut. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx

S případnou výměnou zásuvky se počítá jen při zřízení nové služby a je to v těch 15 minutách 🙂 Když tam při prvním zřízení není zásuvka a musí se dělat/tahat kabel, tak je ta časová dotace samozřejmě větší. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...