Odesláno 13. ledna13. led @Jenda055Jestli byla objednána samoinstalace, tak nečeká, jen předá a jede. @Jaroslav VasaTen nový modem používá i vyšší frekvence, než původní, může být problém tam. Nevím, zda byla objednána Profi nebo Samo instalace, ale v obou případech už se to mělo nějak řešit, bude potřeba servis. Pošlete mi případně do soukromé zprávy nějaký identifikátor (MAC adresu, číslo služby...), nechám prověřit, jak to tam s modemem vypadá z pohledu Vodafone. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. ledna13. led Marek-26 Já měl také samoinstalaci, technik odpojil starý Vodafone sta. a připojil nový s Wifi 6. Poté čekal až si modem stáhne aktualizace. Jak bylo hotovo ještě se mě zeptal jestli internet jede. Rychlost se zvedla hned s 500 na 1Giga, zároveň na nový modem přeskočila pevná IPV4 adresa, kterou si platím a IPV6 /56. Jediné co jsem musel udělat přepnout ho do bridge. V samobsluze se nový modem objevil až na druhý den. Potom jsem podepsal zakázkový list a technik odjel. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno 13. ledna13. led No, tak samoinstalace je jen předání, jako kdyby to přivezl kurýr nebo pošťák, určitě součástí toho není zapojování dodaného zařízení atd. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. ledna13. led To můžu potvrdit. Samoinstalace bylo jen předání a zaregistrování MAC. Potom technik pádil po svých. Žádné čekání na roběh netu. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 13. ledna13. led Mám Vodafone od dob exUPC, proběhla výměna několika set top boxů i modemů a nikdy to teda nebylo mezi dveřmi. Vždy to bylo cca na 15 minut. Je to zákazníkem, technikem, nebo čím se to liší? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. ledna13. led před 3 hodinami, sodekcz napsal: To můžu potvrdit. Samoinstalace bylo jen předání a zaregistrování MAC. Potom technik pádil po svých. Žádné čekání na roběh netu. Jak - prosím, probíhá registrace mac adresy, když technik zákazníkovi jen předá modem před barákem. Děkuji. - - - - Praha
Odesláno 13. ledna13. led @motorarZaregistruje MAC/SN do systému. @TechnikusOd zavedení samoinstalací to takto je. U výměny zařízení u aktivní služby na to má 5 minut, zároveň se zřízením služby musí do rozvodnice a následně zkontrolovat, že je na zásuvce signál a na to má 15 minut. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. ledna13. led @Marek-26 A co výměna zásuvky ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. ledna14. led S případnou výměnou zásuvky se počítá jen při zřízení nové služby a je to v těch 15 minutách 🙂 Když tam při prvním zřízení není zásuvka a musí se dělat/tahat kabel, tak je ta časová dotace samozřejmě větší. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. ledna14. led Měnit zásuvku je přece nutné i při výměně Compalu za Station. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.