Odesláno 16. ledna16. led Dobrý den, nemohu se dostat ani do Můj Vodafone appky a ani do Samoonsluhy přes web. Je to jen u mě? Děkuji - - - - Studénka
Odesláno 16. ledna16. led Nejen u tebe Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. ledna16. led ani u mě ani web ani apka Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. ledna16. led Centrum péče Pěkný večer, v tuto chvíli řešíme potíže s nefunkčním systémem, se kterým souvisí právě i potíže s přihlášením do Můj Vodafone. Na odstranění potíží pracujeme. Omlouvám se za komplikace 😞 Potíže s přihlášením jsou již odstraněné, omlouvám se za komplikace. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 13. února13. úno Zdravím, komu přestala pí dnešní aktualizaci fungovat na Android aplikace můj Vodafone ?😃 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. února13. úno Hezký podvečer - také mně to nejde. nejprve se mi aplikace automaticky pri spuštění hned vždy vypínala. po přeinstalaci to po zadání hesla píše hlášku 'Nepodařilo se zpracovat váš požadavek. Opakujte požadavek později' a nerihlásí se to. nicméně přes web mi ten log in funguje v pořádku. .. Super Super Základní, Sport Compal CH7465 Praha
Odesláno 13. února13. úno ano po tvrzuji přes WEB mi to také jde, na iPhone také ale na Android po dnešní aktualizaci ne Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. února13. úno Mě se také vypíná, telefon mě upozorňuje na to, že bych jí měl dát do hlubokého spánku, protože ohrožuje správné fungování telefonu. Ať už de Vodafone do... Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 13. února13. úno Mě to chvilku ( cca 3h ) nechtělo přihlásit. Ale teď už bez problémů, jen je to nějak líný 🙂 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 13. února13. úno Já dnes stahoval 2x aktualizaci Můj Vodafone v Obchod Play. Aplikace ve verzi 5.27.3 už jede Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.