Odesláno 20. ledna20. led Dobrý den, prosím poraďte. Maminka má starší Smart televizi, ale app nenabízí Vodafone TV. Pokud zakoupíme toto zařízení Xiaomi Mi TV Stick , bude televize schopna z Google play stáhnout Vodafone TV? Basic Basic Základní Vodafone TV app Google Lipí
Odesláno 20. ledna20. led No, radši to kup z eshopu, abys to mohl případně po vyzkoušení vrátit. Přece jenom tady jsou zajímavé zkušenosti Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. ledna20. led Xiaomi tv stick mám a v době,když jsem měl VTV,tak me na tom v poho běžela - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 20. ledna20. led Google Chromecast 4 je lepší volba než Xiaomi tv stick který mám také ale je pomalejší co se týče ovládání 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 21. ledna21. led Používám na tom samém, funguje. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Google Praha
Odesláno 21. ledna21. led Mám ho taky doma, funguje. Ale popravdě - už bych si koupil něco, kde můžu připojit i normální LAN. Protože Max, Jutubko, Poda, Voyo... na tom jede svižně, jenom ten pitomý VF jede jak s hnojem. Než se tam člověk dostane na nějaké ty vyšší kanály, ztratí u toho mládí. Ty stupidní náhledy všude, to je věc. - - - CA modul OVA
Odesláno 21. ledna21. led Toto ale není problém xiaomi,ale Vf.Vf se tv nikdy nenaučí.Oni umi udělat pekne prospekty k tomu,ale funkčnost tv jim dělala,dělá a dělat bude. - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.