Odesláno 22. ledna22. led Zdravím, za jak cca dlouho mi dojde router? Dnes mi byl pán zapojovat internet, mám k tomu objednaný router přes vodafone ale stále nikde. Basic DSL - - Zyxel DX3300-T0, Zyxel VMG8623-T50B Slušovice
Odesláno 23. ledna23. led @asfckwco to znamená "byl pán zapojovat internet"? Ptám se proto, protože technici, pokud je potřeba, nosí modemy s sebou a předávají je klientům. Jestli někdo jen připravoval kabely nebo optiku, čeká se nejspíš na zprovoznění linky. Pokud jse o xDSL technologii, tam nevím přesně, jak to probíhá. Upraveno 23. ledna23. led uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 23. ledna23. led Centrum péče @asfckwPěkné dopoledne, spojte se prosím se zákaznickou linkou 800 77 00 77, aby zkontrolovali objednávku pro dodání modemu. Díky za spolupráci 🙂 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 25. ledna25. led @Veronika - Vodafonepan se pta na router, ne na modem... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 25. ledna25. led @Ivo2003ano dodává https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-fibre/comtrend-wr-5804/ Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.