Návštěvník Tepan Odesláno 6. prosince 2017 Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Jestli jsem na stránkách UPC dobře pochopil,tak Wiffi free je v podstatě jen pro Prahu,Brno a Ostravu...Protožetam Píší,že cituji: KDE SE PŘIPOJÍM K UPC WI-FREE? Připojení je možné na 220 000 přístupových místech v ČR a pak dodávají: Více než 140 000 přípojných míst najdete v Praze, více než 50 000 v Brně a 27 000 v Ostravě....cožby znamenalo,že na zbytek republiky zbývá cirka 3000 přípojných míst....hmmm nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 6. prosince 2017 Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 před 5 hodinami, Tepan napsal: ...cožby znamenalo,že na zbytek republiky zbývá cirka 3000 přípojných míst....hmmm nic moc Jak si představuješ připojení pomocí Wi Free? UPC tvrdí, že připojení je možné využíváním sítě domácích i jiných uživatelů. Jaký dosah tyto sítě mají? Odpovím si sám - malý. Reálné je připojení v domácnosti na návštěvě, kde majitel bytu, nebo nejbližší sousedé v domě jsou na UPC. Nebo v obchodě, kavárně, restauraci, kde běží síť UPC Wi Free (omezeno na 5 připojených účastníků). Venku na ulici to asi fungovat nebude. A těžko budeš stát někomu cizímu před barákem, abys využil jeho Wi Free. V domech s více byty, kde všichni "vysílají" Wi Free je značné rušení, protože modemy jsou obvykle nastaveny na automatickou volbu kanálu a UPC má v "oblibě" kanály 1, 6 a 11 (12). Takže zmatek nad zmatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. prosince 2017 Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 kdyby se hlasovalo, byl bych pro zrušení. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. prosince 2017 Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Pro zrušení čeho? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 6. prosince 2017 Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 56 minutes ago, Marek-26 napsal: Pro zrušení čeho? Pán měl zřejmě na mysli zrušení služby Wi Free... Já bych to tak radikálně neřešil, jsou situace, kdy se to může hodit. Uvítal bych, kdyby aktivace i deaktivace Wi Free byla plně pod kontrolou uživatele na Moje UPC. A nemusel se obracet na technické oddělení, když chce vysílání Wi Free deaktivovat. To znamená, že by si to sám zapnul i vypnul. Vhodné to je v případě, když svoji domácí Wi Fi síť využívá jen příležitostně a má ji po většinu času vypnutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. prosince 2017 Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 No, zase v zahraničí pro mě je ta služba nenahraditelná. V Irsku jsem třeba měl signál v celé čtvrti. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. prosince 2017 Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ano, myslel jsem zrušení Wi Free. Nelíbí se mi takové četné vysílání. Je to jen můj soukromý názor. Chápu, že jiní to mohou vidět jako přínos. Netřeba to nějak dramatizovat. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.