Odesláno 30. ledna 2025 v 17:5930. led 2025 Boxy se teď vracejí přepravní službou, že jo? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. ledna 2025 v 18:0730. led 2025 Jestli by nebylo rychlejší to zadat do google než to napsat sem a čekat odpověď 😁 Tady Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. ledna 2025 v 18:1030. led 2025 Autor To víš, je lepší se zeptat tady, to bude i se zkušenostma 🙂 Když jsem naposledy vracel box, tak se musel donést na prodejnu, kde - jak se později ukázalo - ho nechali měsíc ležet bez povšimnutí a když jsem to začal zjišťovat, tak mi zrušili box, který jsem měl u sebe a funkční nechali ten, co byl odevzdaný na prodejně 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. ledna 2025 v 18:4130. led 2025 Ale hlavně to nemá s názvem tématu nic společného! Teda jestli to nemyslíš jen jako vyhrožování že končíš a budeš chtít nějaký jiný, lepší balíček. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 30. ledna 2025 v 18:4730. led 2025 Téma odděleno. @CableGAno, zařízení se vrací buď poštou (na vlastní náklady) nebo přes PPL (na náklady VDF) či na prodejně za 200Kč (jsou specifické případy, kdy je poplatek odpouštěn). Jo a ještě technikovi při výměně zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. ledna 2025 v 18:5830. led 2025 Autor před 12 minutami, dad18 napsal: Ale hlavně to nemá s názvem tématu nic společného! Teda jestli to nemyslíš jen jako vyhrožování že končíš a budeš chtít nějaký jiný, lepší balíček. 😀 Ale má (teda mělo) 🙂 Nějak jsem to vyhodnotil, že už je čas. Jsem černá ovce s Apple TV, zjevně pro VDF na obtíž, nechci dál překážet rozvoji skvělých služeb na ostatních platformách 🤷🏻♂️🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. ledna 2025 v 19:3130. led 2025 @CableGOd jedné černé ovce druhé - ano, vrací se to přes PPL box, dostanete kód, je to zcela bez problémů. Na prodejnu nic nevozit / na nic se tam neptat, jen Vám poradí potenciálně špatně. U mě proběhlo zcela bez problémů. A po přechodu ke konkurenci jsem byl příjemně překpvanený, že snížení kvality obrazu nebylo nijak závratné (což neříká nic hezkého o současném bitrate na DVB-C). Ke komu přecházíte ze zvědavosti ? Premium - - - -
Odesláno 30. ledna 2025 v 20:0230. led 2025 Autor Než VDF spustil podporu pro Apple TV, tak jsem měl Telly a Sledování TV. Od uvedení podpory VTV pro Apple TV jsem zkusil přejít, ale to nejde. Třeba manželka se úplně přestala dívat na cokoliv z Primy, protože to je na VTV fakt jen pro otrlé. No a když jsem dneska dostal kód na Prima+, tak jsem si říkal super, to snad tohle vyřeší - no a nic, aplikace pro Apple TV není. Tak to byla asi poslední kapka. Teď zkusím Pecku, jedou na enginu jako Telly, tak uvidím jak to bude vypadat. Nejhorší je, že VTV je stejně nemožná v libovolné aplikaci / boxu, takže ani ustoupení od požadavku na podporu Apple TV není řešení. Je mi to líto, ten koax tu mám ještě z doby, kdy se to jmenovalo Dattel. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 31. ledna 2025 v 10:5531. led 2025 Centrum péče @CableGPěkný den, informace o tom, jak můžete vrátit zařízení, najdete zde: https://www.vodafone.cz/pece/telefony/zaruka/vraceni-pronajateho-zarizeni/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 20. března 2025 v 07:2020. břez 2025 Autor Konečně jsem se k tomu dostal - zjevně to není triviální operace, už jsem na čekačce 🙂 Takže sumář: 1. telefonní hovor trval 20 minut 🙂 2. překonání údivu že vracím box i když nemám zrušenou službu 3. vyjasnění si, že nechci vrátit modem ale set-top box 4. čekání na hudbě 5. mám to prý odnést na prodejnu - odmítnul jsem (mám už to vyzkoušené jako hodně nevyzpytatelný proces a proč platit 2 kila, že jo) 6. mám to poslat poštou, navrhuji PPLku 7. další čekání na hudbě (prý hovor s retencemi) 8. protože vracím Kaon, tak ho nechtějí, mám si ho nechat a jen se ruší pronájem Nevím proč, ale mám pocit, že tenhle proces není úplně prošlápnutý 🙂 Jsem celkem napnutej co se doopravdy zruší. Další hovor, tentokrát příchozí - požadavek na IEMI zařízení, domlouváme se, že tahle věc IMEI nemá a diktuju sériové číslo z faktury, což je podle nálepek na krabici od boxu Chip ID. Teda nečekal jsem, že to bude záležitost skoro na půl hodiny - ale začínám chápat, proč se na infolinku dá těžko dovolat 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.