Odesláno 20. března 2025 v 08:1020. břez 2025 V době, když už snad není na pronajaté HW smlouva na dobu určitou by mohl jít Vodafone s dobou a do Samoobsluhy u daných HW dát volbu - vrátit + vygenerovat kód pro vrácení zásilky. To dnes umí i kdejaký eshop, kde to lze udělat kdykoliv a bez jakékoliv nutnosti někam volat apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. března 2025 v 08:1420. břez 2025 Autor S ohledem na to, že jsem se Tobimu plně identifikoval a přesto operátorka znovu chtěla heslo, tak si nedovedu představit, jak by tohle Vodafone dokázal - jako on dneska každej eshop taky celkem spolehlivě funguje. Je snad někdo natolik smělý, aby totéž řekl o Sámošce? 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 20. března 2025 v 08:1620. břez 2025 Na to bych měl taky řešení - třeba banky to mají udělané tak, že se přihlásím do mobilní aplikace - bankovnictví a tam je uskutečnit ověřený hovor do banky. Už se pak zákazník neověřuje. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. března 2025 v 08:3220. břez 2025 Autor Tak teoreticky Tobi informaci dostal (aspoň teda neprotestoval) ale dál ji nepředal. Stejně tak by tu informaci třeba nepředala aplikace. Tohle je prostě bolavý místo Vodafonu, celkem nechápu, že už tam někdo nebouchnul pěstí do stolu, vždyť si tím hrozně škodí. Ty milý holky u telefonů úplně zbytečně trápí - jako už jen ten proces vracení naznačuje, že ani na tohle nemají pořádně napsaný call script - operátorka improvizovala statečně, byla skvělá, došli jsme tam, kam bylo potřeba, ale má to smysl? Jako jasně, za tu dobu, co jsem ten box měl, jsem jim zaplatil za pronájem přes 15 tisíc, takže ztrátoví na tomhle konkrétním případě asi nebudou, ale úplně zbytečně takhle pálí peníze. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 20. března 2025 v 08:3320. břez 2025 Jó, s TOBim je legrace. S ním jsem měl co do činění na konci roku 2021. To byla s ním dlouhá "debata" a ke konci mě už ruply nervy a posílal jsem ho do pr..... Co si pamatuji (na takový zážitek se fakt nedá zapomenout), tak na to kupodivu odpovědět uměl - požádal mě, abych se choval slušně. No já byl rozžhavenej do běla. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.