Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Chtěla jsem si změnit tarif. Najela jsem tedy do aplikace Můj Vodafone. Ta po mě chtěla přihlášení emailem ... nutno nastavit...nevadí říkám si, to bude hned....nebylo....vše je ok do chvíle, než chci zadat ověřovací kód, který mi přijde do emailu. V ten moment mi aplikace napíše Ajaj, něco se pokazilo a musím vše zadat znovu. Bohužel se stejným výsledkem ...Ajaj něco se pokazilo, ale co, to už neřekne...moje nervy...

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno
  • tomus změnil název na Problém s přihlášením do Můj Vodafone
Odesláno
  • Centrum péče

@DitaPěkný den, Dito, omlouvám se za komplikace. Zkuste se prosím přihlásit do webové verze Můj Vodafone na https://www.vodafone.cz/muj/, pokud ještě nemáte nastavené nové přihlašování, bude to přes webovou samoobsluhu přehlednější. Kdyby chyba i tak přetrvávala, tak nás prosím kontaktujte na *77. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • po měsíci...
Odesláno

Od včera jsem toto u vás hlásil - NĚCO SE POKAZILO. Doporučili jste mi vymazat cache, cookies, jiný prohlížeč... nic nepomohlo. Volal jsem vám už 4-5x a z vaší strany žádná odezva, jestli to řešíte nebo ne.

• Super
  • -
  • -
  • -
  • Kralupy nad Vltavou
Odesláno

Většinou tam bývá uveden i chybový kód a ten je jaký ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče

@Maják1 Pěkné odpoledne, tato chyba vyskakuje při připojení k internetu přes Wi-Fi , ale i data? Pošlete nám případně screen na e-mail pece@vodafone.cz. Pro rychlejší řešení kontaktujte operátory na lince 800 77 00 77, anebo se zastavte v některé z našich prodejen. Veronika

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague