Odesláno 1. února 2025 v 12:391. úno 2025 Chtěla jsem si změnit tarif. Najela jsem tedy do aplikace Můj Vodafone. Ta po mě chtěla přihlášení emailem ... nutno nastavit...nevadí říkám si, to bude hned....nebylo....vše je ok do chvíle, než chci zadat ověřovací kód, který mi přijde do emailu. V ten moment mi aplikace napíše Ajaj, něco se pokazilo a musím vše zadat znovu. Bohužel se stejným výsledkem ...Ajaj něco se pokazilo, ale co, to už neřekne...moje nervy... - - - - Brno
Odesláno 3. února 2025 v 10:263. úno 2025 Centrum péče @DitaPěkný den, Dito, omlouvám se za komplikace. Zkuste se prosím přihlásit do webové verze Můj Vodafone na https://www.vodafone.cz/muj/, pokud ještě nemáte nastavené nové přihlašování, bude to přes webovou samoobsluhu přehlednější. Kdyby chyba i tak přetrvávala, tak nás prosím kontaktujte na *77. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 26. března 2025 v 17:5326. břez 2025 Od včera jsem toto u vás hlásil - NĚCO SE POKAZILO. Doporučili jste mi vymazat cache, cookies, jiný prohlížeč... nic nepomohlo. Volal jsem vám už 4-5x a z vaší strany žádná odezva, jestli to řešíte nebo ne. Super - - - Kralupy nad Vltavou
Odesláno 26. března 2025 v 18:3826. břez 2025 Většinou tam bývá uveden i chybový kód a ten je jaký ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. března 2025 v 06:3627. břez 2025 Centrum péče @Maják1 Pěkné odpoledne, tato chyba vyskakuje při připojení k internetu přes Wi-Fi , ale i data? Pošlete nám případně screen na e-mail pece@vodafone.cz. Pro rychlejší řešení kontaktujte operátory na lince 800 77 00 77, anebo se zastavte v některé z našich prodejen. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.