Přejít na obsah

Nejdou mi nově přidané kanály za Voyo

Přejít na řešení Vyřešil kautskym,

Doporučené příspěvky

• Centrum péče

@TondaPěkný den, Tondo, omlouvám se za chybné informace, k tarifu Komplet oba nové kanály BBC i oba nové kanály 18+ patří. Zkuste provést obnovení programové nabídky, případně restart boxu. Kdyby to nepomohlo, napište nám přes https://tam.je/forum a my vše předáme technikům.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
před 21 hodinami, Marek-26 napsal:

Obnovení programové nabídky se dá udělat v Můj Vodafone 😉 

https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/obnova-programove-nabidky/ 

viz výňatek

Když vám nefungují TV stanice, které máte předplacené, může vám pomoct obnovení programové nabídky. Funkční v takové chvíli budou programy ČT, většina ostatních programů nefunguje a zobrazuje se hláška "Program není objednán" nebo jiná se stejným významem.

Tato situace se může týkat pouze zákazníků, kteří používají CA modul nebo starší typ set-top boxu, který podporuje pouze živé vysílání.

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Před hodinou, Technikus napsal:

Divný.

tady vidím toto.

image.thumb.png.e5faf5cb545ecbabb30a00fe478d23b9.png

No přesně o tom jsem psal a i mluvil s podporou. Bez úspěchu.

Před hodinou, Ondra - Vodafone napsal:

@TondaPěkný den, Tondo, omlouvám se za chybné informace, k tarifu Komplet oba nové kanály BBC i oba nové kanály 18+ patří. Zkuste provést obnovení programové nabídky, případně restart boxu. Kdyby to nepomohlo, napište nám přes https://tam.je/forum a my vše předáme technikům.

V pořádku. Jsem rád, že se to vyjasnilo a Váš email který mi přišel, nebyl zavádějící. Možná by podpora mohla líp nastudovat informace, protože při hovoru s Vaším  kolegou jsem se cítil jako naprostý hlupák, který chce něco na co nemá nárok.

Zítra se na to zkusím podívat, ale už teď můžu říct, že reset setopboxu mi nepomohl. Respektive, včera po prvním se mi v nabídce zobrazily kanály 18+ které tam předtím nebyly, ale nešly stejně jako kanály BBC. Po druhém resetu opět bez úspěchu. 

Ještě jednou děkuji za Vaši snahu pomoct vyřešit tento problém.

Tonda 

před 1 hodinou, kautskym napsal:

Za me si myslím ze na infolince chtěli jen mít peníze ze změny tarifu. Pravda ale je ze stejně tak či tak budete převeden casem na novy tarif Vodafone TV

Já si myslím, že do doby než si ho sám změním mi ho nemůžou sami od sebe zrušit a změnit na jiný. Ano jestli to bude All In One za stejnou cenu co platím teď, asi bych proti nebyl, ale doplácet za „full“  určitě nechci. 

• Premium DSL
  • -
  • -
  • Vodafone TV Premium box
  • Luže
Před hodinou, Ondra - Vodafone napsal:

Bylo by dobré vaše operátory před uvedením jakékoliv změny pořádně proškolit,aby k těmto "omylům" nemuselo docházet a vy si tady nemuseli sypat popel na hlavu.Takhle to vypadá,že tyto "omyly" ze strany operátorů na lince jsou účelové,aby ze zákazníka vytáhli vic peněz za služby a byli následně byli vypsány  prémie.Můžeme tomu třeba říkat nekalé praktiky.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...