Návštěvník Klacek Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Dobrý den, zajímá mě kdy opravíte chybu pokud používám dns nic.cz tak přestane fungovat na setobox jak zpětné schlédnutí tak i videotéka. Dns Upc nepoužívám jelikož blokuje prostřednictvým svých dns přístup k některým hazardním webům. Pokud službu neopravíte obrátime se na Čtu a budeme uvažovat k odchodu k O2 sice si rychostně pohoršíme, ale ne zase tolik 100/10. Doufám, že se mě dostane kladné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 @Klacek Můžete mi poslat do zprávy poslat více detailů? Toto nemá nic spoečného s funkcí zpětého zhlédnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Klacek Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ale má pokud máte modem v bridge a použijete jiné DNS ( já používám dns nic.cz https://www.nic.cz/odvr/ ) přestane na setoboxu fungovat jak videotéka tak i zpětné zhlédnutí. Řešil jsem to několikrát z tech. podporou a vždycky mě místo řešení bylo doporučeno ať do modemu, který je v bridge zapojím setobox. Bohužel toto řešení funguje tak max 30 minut a potom setobox ztratí připojení a musí se resetovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 A na čem ty DNS nastavujete když máte modem v režimu Bridge? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Klacek Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Tak asi mám za modemem firewall (Zywall). Jen tak mimochodem na Compalu nejdou nastavit vlastní dns ani když je v režimu router a to už je fakt síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník moderlida Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 před 9 hodinami, Klacek napsal: Dobrý den, zajímá mě kdy opravíte chybu pokud používám dns nic.cz tak přestane fungovat na setobox jak zpětné schlédnutí tak i videotéka. Dns Upc nepoužívám jelikož blokuje prostřednictvým svých dns přístup k některým hazardním webům. Pokud službu neopravíte obrátime se na Čtu a budeme uvažovat k odchodu k O2 sice si rychostně pohoršíme, ale ne zase tolik 100/10. Doufám, že se mě dostane kladné odpovědi. Nemohu pochopit jak si ještě dnešní době může UPC dovolit blokovat prostřednictvým svých dns přístupem nějaké stránky a podobně to se vrátil opět převlečený bolševik nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Klacek Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Docela snadno. https://www.zive.cz/bleskovky/zablokovali-jsme-vam-web-sorry-jako-upc-vtipne-reaguje-na-narizene-blokovani-webu/sc-4-a-188855/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník moderlida Odesláno 4. prosince 2017 Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Hm tak já mám celou dobu nastaveno Google mají adresy 8.8.8.8 a 8.8.4.4. proto sem žádné blokace nepozoroval používám léta Advanced SystemCare 11 pro kde mám tohle nastaveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dadko Odesláno 5. prosince 2017 Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 @Klacek az na to,ze blokacia hazardnych webov je povinna zo zakona, nie je to vymysel UPC. UPC nesmie neblokovat tie weby, za to by hrozila pokuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Klacek Odesláno 5. prosince 2017 Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Já to vím, proto používám jiné dns Dude,, ale pokud dobře čteš tak si stěžuji, že pokud máš nastaveny jiné dns tak nefunguje videotéka a zpětné přehrávání na setoboxu a tvrzení nějakého ocase z Upc, že to není placeno není pravda. Konkrétně u našeho tarifu je služba nabízena v rámci balíčku a nejde vyjmout. Platit cca. 1600 korun za balíček u kterého funguje jen část se mě nechce. S technikama se už bavit nebudu, mají to nahlášeno. Pokud služba nebude od ledna fungovat jak má a to i z jiným dns, dám výpověď a jdeme k O2. Pokud UPC vystaví sankci tak si budeme stěžovat na ČTU. Není možné nabízet něco jako celek bez možnosti volby a potom tvrdit, že je služba jen tak k tarifu. Koupite si auto a nepojedou vám stěrače a někdo vám řekne, že motorek na stěrač je pouze doplněk za který neplatíte - trochu trapné ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.