Odesláno 4. prosince 2017 7 let Dobrý den, zajímá mě kdy opravíte chybu pokud používám dns nic.cz tak přestane fungovat na setobox jak zpětné schlédnutí tak i videotéka. Dns Upc nepoužívám jelikož blokuje prostřednictvým svých dns přístup k některým hazardním webům. Pokud službu neopravíte obrátime se na Čtu a budeme uvažovat k odchodu k O2 sice si rychostně pohoršíme, ale ne zase tolik 100/10. Doufám, že se mě dostane kladné odpovědi.
Odesláno 4. prosince 2017 7 let @Klacek Můžete mi poslat do zprávy poslat více detailů? Toto nemá nic spoečného s funkcí zpětého zhlédnutí.
Odesláno 4. prosince 2017 7 let Ale má pokud máte modem v bridge a použijete jiné DNS ( já používám dns nic.cz https://www.nic.cz/odvr/ ) přestane na setoboxu fungovat jak videotéka tak i zpětné zhlédnutí. Řešil jsem to několikrát z tech. podporou a vždycky mě místo řešení bylo doporučeno ať do modemu, který je v bridge zapojím setobox. Bohužel toto řešení funguje tak max 30 minut a potom setobox ztratí připojení a musí se resetovat.
Odesláno 4. prosince 2017 7 let A na čem ty DNS nastavujete když máte modem v režimu Bridge? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. prosince 2017 7 let Tak asi mám za modemem firewall (Zywall). Jen tak mimochodem na Compalu nejdou nastavit vlastní dns ani když je v režimu router a to už je fakt síla.
Odesláno 4. prosince 2017 7 let před 9 hodinami, Klacek napsal: Dobrý den, zajímá mě kdy opravíte chybu pokud používám dns nic.cz tak přestane fungovat na setobox jak zpětné schlédnutí tak i videotéka. Dns Upc nepoužívám jelikož blokuje prostřednictvým svých dns přístup k některým hazardním webům. Pokud službu neopravíte obrátime se na Čtu a budeme uvažovat k odchodu k O2 sice si rychostně pohoršíme, ale ne zase tolik 100/10. Doufám, že se mě dostane kladné odpovědi. Nemohu pochopit jak si ještě dnešní době může UPC dovolit blokovat prostřednictvým svých dns přístupem nějaké stránky a podobně to se vrátil opět převlečený bolševik nebo co
Odesláno 4. prosince 2017 7 let Docela snadno. https://www.zive.cz/bleskovky/zablokovali-jsme-vam-web-sorry-jako-upc-vtipne-reaguje-na-narizene-blokovani-webu/sc-4-a-188855/default.aspx
Odesláno 4. prosince 2017 7 let Hm tak já mám celou dobu nastaveno Google mají adresy 8.8.8.8 a 8.8.4.4. proto sem žádné blokace nepozoroval používám léta Advanced SystemCare 11 pro kde mám tohle nastaveno
Odesláno 5. prosince 2017 7 let @Klacek az na to,ze blokacia hazardnych webov je povinna zo zakona, nie je to vymysel UPC. UPC nesmie neblokovat tie weby, za to by hrozila pokuta.
Odesláno 5. prosince 2017 7 let Já to vím, proto používám jiné dns Dude,, ale pokud dobře čteš tak si stěžuji, že pokud máš nastaveny jiné dns tak nefunguje videotéka a zpětné přehrávání na setoboxu a tvrzení nějakého ocase z Upc, že to není placeno není pravda. Konkrétně u našeho tarifu je služba nabízena v rámci balíčku a nejde vyjmout. Platit cca. 1600 korun za balíček u kterého funguje jen část se mě nechce. S technikama se už bavit nebudu, mají to nahlášeno. Pokud služba nebude od ledna fungovat jak má a to i z jiným dns, dám výpověď a jdeme k O2. Pokud UPC vystaví sankci tak si budeme stěžovat na ČTU. Není možné nabízet něco jako celek bez možnosti volby a potom tvrdit, že je služba jen tak k tarifu. Koupite si auto a nepojedou vám stěrače a někdo vám řekne, že motorek na stěrač je pouze doplněk za který neplatíte - trochu trapné ne.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.