Odesláno 9. prosince 2024 9. pro Ano, ale to pořád píšeš jen o tom obyčejným ovládáním hlasem.Ale mi tu řešíme ovládání přes Google Assistent kde tlačítko nemačkáš a jen řekneš - hej Gůgle, přepni to na primu.. akorát že anglicky.. To jsou dvě různé věci, chápeš? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 29. prosince 2024 29. pro Teda kdyby v tom byl hdmi switch (abych mohl připojit třeba krabičku, co umí Netflix), tak jdu do toho hned 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 29. prosince 2024 29. pro Už tady někdo psal že to umí Chromecast a můžeš si tam Netflix pustit z mobilu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2024 29. pro To mi ovšem přijde strašně zvrhlý 🙂 Navíc teď mám u té konkrétní televize Apple TV a HomePod, takže vlastně je to jen rozmar, o moc dál by mě to neposunulo a bez možnosti připojit tu Apple TV bych si spíš pohoršil a ta televize má bohužel jen jeden hdmi vstup. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. prosince 2024 30. pro Tak si kup HDMI switch, když máš málo HDMI portů na televizoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. prosince 2024 30. pro To bych mohl, ale proč bych to dělal, když aktuální konfigurace splňuje všechno, co tenhle nový box (kromě dvb-c) a zvládne i ten Netflix 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 3. února3. úno U TV Play (i VTV 3) je nefunkční nahrávání (a zpětné sledování) kanálů DVTV a KVIFF. DVTV, pokud si vzpomínám, nebylo funkční ani u Premium STB, ale KVIFF ano. Je to chyba nebo úmyslné omezení, případně z jakého důvodu (v Sledování TV nahrávání DVTV nastavit jde, o požadavek vlastníka kanálu se tak asi nejedná)? Děkuji Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno 3. února3. úno Centrum péče @rebo Určitě to není úmysl v tom smyslu, že bychom funkci blokovali. Ozvěte se nám prosím přes tam.je/forum nebo zavolejte na 800770077, ať máme jistotu, že to je / bude v řešení. Díky. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 3. února3. úno před 5 hodinami, rebo napsal: U TV Play (i VTV 3) je nefunkční nahrávání (a zpětné sledování) kanálů DVTV a KVIFF. DVTV, pokud si vzpomínám, nebylo funkční ani u Premium STB, ale KVIFF ano. Je to chyba nebo úmyslné omezení, případně z jakého důvodu (v Sledování TV nahrávání DVTV nastavit jde, o požadavek vlastníka kanálu se tak asi nejedná)? Děkuji Nebylo to náhodou obráceně, že KVIFF měl omezení? Dnes odpoledne neměl DVTV EPG a proto nešlo nahrávat, ale už to DVTV funguje v pohodě. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 4. února4. úno Problém není v EPG, to je funkční, ale po otevření podrobnosti o pořadu je nabídka pouze "Chci vidět", žádná jiná, a při pokusu o nastavení nahrávání tlačítkem na dálkovém ovladači se objeví chybová hláška. V seznamu kanálů s povoleným nahráváním je přitom nahrávání povoleno. Napsal jsem na @Ondra - Vodafoneuvedenou podporu. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.