Odesláno 18. února18. úno Beru zpět tu Primu, ta najde jen přetáčet, jinak mám u všech stanic - Sledovat. Asi bych to zkusil restartovat, vytáhnout ze zásuvky, znova instalovat a všechny tyhle kejkle co se dělají než se volá na podporu.. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 18. února18. úno Okey zkusím reset a pak uvidím je to divné snad se to nějak vzpamatuje díky 😉 - - Základní Vodafone TV app Google, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV Play box Jirkov
Odesláno 19. února19. úno Tak problém vyřešen. V nastavení boxu jsem znovu spustil vyhledávání kanálů znovu se načetli a už se objevila položka "spustit" ☺️ - - Základní Vodafone TV app Google, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV Play box Jirkov
Odesláno středa v 08:36 3 dny Dobrý den, mám nově STB TV Play a nedaří se mi zprovoznit hlasové ovládání tak, jak je vidět na videu. Vůbec se mi po zmáčknutí mikrofonu nezobrazí stejná možnost, pouze ve spodní části obrazovky se zobrazí klasické vyhledávání Google asistenta a nedokáže ani přepnout program ani třeba změnit hlasitost. V čem můžu dělat chybu? Děkuji Super Fibre Basic Základní Vodafone TV Play box Ostrava
Odesláno středa v 10:54 3 dny Centrum péče @vineaPěkný den, zavolejte nám prosím na 800770077 v době, kdy budete doma u set-top boxu, aby se na to s vámi kolegové mohli podívat a případně to předali k řešení. TOBimu můžete říct, že voláte kvůli potížím s televizí a následně, že potřebujete přepojit na operátora. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno čtvrtek v 12:59 2 dny V 19. 3. 2025 v 9:36, vinea napsal: Dobrý den, mám nově STB TV Play a nedaří se mi zprovoznit hlasové ovládání tak, jak je vidět na videu. Vůbec se mi po zmáčknutí mikrofonu nezobrazí stejná možnost, pouze ve spodní části obrazovky se zobrazí klasické vyhledávání Google asistenta a nedokáže ani přepnout program ani třeba změnit hlasitost. V čem můžu dělat chybu? Děkuji Já mám ty samé problémy. Je úplně jedno, jestli zadám vyhledávání ručně nebo hlasově. Vždy mi to najde pouze výsledky z YouTube. Ve videu to vypadá hezky, ale skutečnost je bohužel jiná. A vyhledat něco v programu nebo ve videotéce prostě nejde. Řešil jsem to i přes "Centrum péče Vodafone". Naposledy mi přišlo 3. března do e-mailu: "Předala jsem Váš požadavek kolegům a během příštích dnů Vám buď sami zavolají, nebo mi informace předají a já se Vám opět ozvu e-mailem". Zatím se neozval nikdo. Třeba budete mít více štěstí než já. Super Super ALLinONE Vodafone TV Play box Praha
Odesláno čtvrtek v 15:46 2 dny Centrum péče @BossDíval jsem se na to, bohužel zatím je tento problém stále v řešení a neznáme datum opravy, omlouvám se 😞 Občas je ale vhodné mít nový příklad, proto jsem @vineažádal o kontakt na naši linku. @Boss Můžu se ještě zeptat - jaký typ ikony vidíte, když zkusíte vyhledávání použít (kdybyste hledal pomocí zadávání na klávesnici)? Máte tam mikrofon, nebo logo Google? Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno před 22 hodinami22 hod V 20. 3. 2025 v 16:46, Ondra - Vodafone napsal:@BossDíval jsem se na to, bohužel zatím je tento problém stále v řešení a neznáme datum opravy, omlouvám se 😞 Občas je ale vhodné mít nový příklad, proto jsem @vineažádal o kontakt na naši linku.@Boss Můžu se ještě zeptat - jaký typ ikony vidíte, když zkusíte vyhledávání použít (kdybyste hledal pomocí zadávání na klávesnici)? Máte tam mikrofon, nebo logo Google?Mám tam logo Google. Upraveno před 21 hodinami 21 hod uživatelem Boss Super Super ALLinONE Vodafone TV Play box Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.