Odesláno 9. prosince 2024 v 14:479. pro 2024 Ano, ale to pořád píšeš jen o tom obyčejným ovládáním hlasem.Ale mi tu řešíme ovládání přes Google Assistent kde tlačítko nemačkáš a jen řekneš - hej Gůgle, přepni to na primu.. akorát že anglicky.. To jsou dvě různé věci, chápeš? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 29. prosince 2024 v 16:1429. pro 2024 Teda kdyby v tom byl hdmi switch (abych mohl připojit třeba krabičku, co umí Netflix), tak jdu do toho hned 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 29. prosince 2024 v 18:4329. pro 2024 Už tady někdo psal že to umí Chromecast a můžeš si tam Netflix pustit z mobilu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2024 v 21:0229. pro 2024 To mi ovšem přijde strašně zvrhlý 🙂 Navíc teď mám u té konkrétní televize Apple TV a HomePod, takže vlastně je to jen rozmar, o moc dál by mě to neposunulo a bez možnosti připojit tu Apple TV bych si spíš pohoršil a ta televize má bohužel jen jeden hdmi vstup. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 30. prosince 2024 v 10:1030. pro 2024 Tak si kup HDMI switch, když máš málo HDMI portů na televizoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. prosince 2024 v 20:2630. pro 2024 To bych mohl, ale proč bych to dělal, když aktuální konfigurace splňuje všechno, co tenhle nový box (kromě dvb-c) a zvládne i ten Netflix 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 3. února 2025 v 16:433. úno 2025 U TV Play (i VTV 3) je nefunkční nahrávání (a zpětné sledování) kanálů DVTV a KVIFF. DVTV, pokud si vzpomínám, nebylo funkční ani u Premium STB, ale KVIFF ano. Je to chyba nebo úmyslné omezení, případně z jakého důvodu (v Sledování TV nahrávání DVTV nastavit jde, o požadavek vlastníka kanálu se tak asi nejedná)? Děkuji Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno 3. února 2025 v 18:223. úno 2025 Centrum péče @rebo Určitě to není úmysl v tom smyslu, že bychom funkci blokovali. Ozvěte se nám prosím přes tam.je/forum nebo zavolejte na 800770077, ať máme jistotu, že to je / bude v řešení. Díky. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 3. února 2025 v 21:483. úno 2025 před 5 hodinami, rebo napsal: U TV Play (i VTV 3) je nefunkční nahrávání (a zpětné sledování) kanálů DVTV a KVIFF. DVTV, pokud si vzpomínám, nebylo funkční ani u Premium STB, ale KVIFF ano. Je to chyba nebo úmyslné omezení, případně z jakého důvodu (v Sledování TV nahrávání DVTV nastavit jde, o požadavek vlastníka kanálu se tak asi nejedná)? Děkuji Nebylo to náhodou obráceně, že KVIFF měl omezení? Dnes odpoledne neměl DVTV EPG a proto nešlo nahrávat, ale už to DVTV funguje v pohodě. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 4. února 2025 v 12:504. úno 2025 Problém není v EPG, to je funkční, ale po otevření podrobnosti o pořadu je nabídka pouze "Chci vidět", žádná jiná, a při pokusu o nastavení nahrávání tlačítkem na dálkovém ovladači se objeví chybová hláška. V seznamu kanálů s povoleným nahráváním je přitom nahrávání povoleno. Napsal jsem na @Ondra - Vodafoneuvedenou podporu. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.