Odesláno 21. února21. úno Zdravím , poradí mi prosím někdo jak do mediaboxu tesla xt850 dostanu apku vodafone tv ? Všude na infolinkách jak u Tesly tak u Vodafonu to prý normálně jde stáhnout na googleplay ale nikde jintam nevidim . Předem děkuji a omlouvám se jestli popíšu na nevhodné vlákno - Red Basic+ ALLinONE Vodafone TV app Apple Netvořice
Odesláno 22. února22. úno S tímto boxem nemám žádný zkušenosti, ale na mém Chromecastu HD aplikace Vodafone TV tak je nebyla na hlavní stránce k nalezení, až jsem tam skutečně našel a otevřel aplikaci Google play, tak teprve tam byla Vodafone TV ke stažení. Pokud by tohle řešení u tebe nikam nevedlo, tak jsem ti z mého Chromecastu vyexportoval aplikaci Vodafone TV, tak si ji můžeš tady stáhnout a pak nainstalovat do boxu. stažený soubor pak přejmenuj aby na konci bylo apk.+ ,na místo stávajícího.apk_ A pak napiš jak to dopadlo, když už jsem si s tím dal takovou práci. https://datoid.cz/au9Thq/vodafone-tv-1-59-20-apk Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. února22. úno Případně přímý link na store - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.vtv.atv.cz - pokud jste přihlášený pod stejným google účtem, nabídne to možnost instalace. edit: Oprava linku, to bylo na normální aplikaci. Jsem si říkal, že to má nějaké vysoké hodnocení na storu, tohle už má více očekávatelných 1.4 🤣 Upraveno 22. února22. úno uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno 22. února22. úno To je ale verze pro OS Android, on ale potřebuje verzi pro Android TV, Mimochodem když u obou aplikací vidím kdy byla vydána poslední aktualizace, tak je to docela smutný pohled Vodafone TV 26.10. 2023 Vodafone TV for Android TV 26.2.2024 To si tady pak můžeme stěžovat aby se něco opravilo, ale když Vodafone vydá aktualizaci méně často než jednou za rok, tak nějaké změny k lepšímu nelze moc očekávat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. února22. úno @tomusJj já jsem si toho taky všimnul v mezičase a už jsem ten link změnil. Ale jinak jsem si říkal s těmi aktualizacemi úplně to stejné, že to je tristní. Premium - - - -
Odesláno 23. února23. úno Autor V 22. 2. 2025 v 13:31, tomus napsal: S tímto boxem nemám žádný zkušenosti, ale na mém Chromecastu HD aplikace Vodafone TV tak je nebyla na hlavní stránce k nalezení, až jsem tam skutečně našel a otevřel aplikaci Google play, tak teprve tam byla Vodafone TV ke stažení. Pokud by tohle řešení u tebe nikam nevedlo, tak jsem ti z mého Chromecastu vyexportoval aplikaci Vodafone TV, tak si ji můžeš tady stáhnout a pak nainstalovat do boxu. stažený soubor pak přejmenuj aby na konci bylo apk.+ ,na místo stávajícího.apk_ A pak napiš jak to dopadlo, když už jsem si s tím dal takovou práci. https://datoid.cz/au9Thq/vodafone-tv-1-59-20-apk Dekuji za odpověd. Toto jsem dnes zkoušel , dokonce jsem našel nějakej návod na YouTube , naistalovat přes USB a instalator, ale po instalaci se objeví okno s chybou od Vodafonu kód MG007 a dál nic . - Red Basic+ ALLinONE Vodafone TV app Apple Netvořice
Odesláno 23. února23. úno Zkusit Přihlásit se do play.google.com a poslat to do tesla boxu na dálku pokud bude na seznamu TESLA tak je kompatibilní, pokud nebude, tak není @Melandry11 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 23. února23. úno No podle toho chybového kódu bych se ani nesnažil 😞 Viz Seznam chyb Citovat MG007 Detekováno nezabezpečené / nekompatibilní zařízení. Chybějící certifikace Google, root, jailbreak, aplikace pro Android TV na mobilním systému a naopak, zrcadlení/vysílání obrazu na monitor/TV. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. února23. úno Proč tam byla ta aplikace nainstalována ručně? Podle kdejakého eshopu to má Android TV, mělo by to tak jít instalovat oficiálně. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. února24. úno Centrum péče @Melandry11 Pěkný den, ověřoval jsem, jestli už nějaký zákazník aplikaci na tomto konkrétním boxu používá, bohužel mezi podporovanými / využívanými jsem ho v Obchodě Play nenašel. Vypadá to tedy, že box nesplňuje kritéria pro fungování aplikace - viz také příspěvek výše od @Sparrow. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.