Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nedaří se mi nastavitnahrávání pořadů s poydějším datumem než 26.2.
Při pokusu o oynačení k nahrání hlásí... Chyba Nepodařilo se zarezervovat nahrávku. Zkuste to prosím znovu později. (WR1001)
Stejně tak sechová ve web prohlížeči i na setoboxu. Restart setoboxu ani modemu nepomáhá. Kapacitazaplnění uložiště na 60%

• Basic
  • Basic
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Praha
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63434-chyba-nepoda%C5%99ilo-se-zarezervovat-nahr%C3%A1vku/
Sdílet na ostatní stránky

• Centrum péče

@JT2025Pěkný den, ano, mám to stejně také u své TV, už jsem kolegy požádal o prověření a odstranění této chyby. Díky za nahlášení a omlouvám se za komplikace.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Mám už několik dnů stejný problém na STB TV Play (kód chyby je SAR1001), nedaří se nahrát ani pořad z 26. 2. večer.

Mimochodem, problémy s nahráváním  některých stanic i vyhledáváním .  televizních pořadů jsou stále i přes výměnu STB 

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box
  • Brno

Znovu/stále je problém s nahráváním. V předchozích dnech některé pořady nahrát nešly, jiné (i později vysílané) ano, dnes se mi nepodařilo nastavit žádnou nahrávku na sobotu (8. 3.) ani na pátek. TV Play, chyba SAR1001.

Dříve, ani u prémiového STB, nebylo možné nastavit nahrávání sedm dnů dopředu (např. v pondělí na následující pondělí nebo - večer - pouze na dopoledne), mám dojem, že chybová hláška byla stejná.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box
  • Brno

Chtěl bych upřesnit, že nelze nastavit nahrávání pořadů od 7.2. večer (cca od 20:00) ani žádný pozdější (naposledy jsem zkoušel 3.2. ve 22:00).

Opravuji, spletl jsem si měsíc. Nahrávky nelze nastavit od 7.3. cca od 20:00 ani žádný pouzdější (naposledy jsem zkoušel 3.3. ve 22:00).

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Kladno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...