Odesláno 23. února23. úno Nedaří se mi nastavitnahrávání pořadů s poydějším datumem než 26.2. Při pokusu o oynačení k nahrání hlásí... Chyba Nepodařilo se zarezervovat nahrávku. Zkuste to prosím znovu později. (WR1001) Stejně tak sechová ve web prohlížeči i na setoboxu. Restart setoboxu ani modemu nepomáhá. Kapacitazaplnění uložiště na 60% Basic Basic Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno 24. února24. úno Centrum péče @JT2025Pěkný den, ano, mám to stejně také u své TV, už jsem kolegy požádal o prověření a odstranění této chyby. Díky za nahlášení a omlouvám se za komplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 24. února24. úno Mám už několik dnů stejný problém na STB TV Play (kód chyby je SAR1001), nedaří se nahrát ani pořad z 26. 2. večer. Mimochodem, problémy s nahráváním některých stanic i vyhledáváním . televizních pořadů jsou stále i přes výměnu STB Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno 26. února26. úno Centrum péče Plánování nahrávek jsme opravili. @JT2025 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 26. února26. úno Autor @Ondra - Vodafone Potvrzuji funguje, Děkuji Basic Basic Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno 3. března3. břez Znovu/stále je problém s nahráváním. V předchozích dnech některé pořady nahrát nešly, jiné (i později vysílané) ano, dnes se mi nepodařilo nastavit žádnou nahrávku na sobotu (8. 3.) ani na pátek. TV Play, chyba SAR1001. Dříve, ani u prémiového STB, nebylo možné nastavit nahrávání sedm dnů dopředu (např. v pondělí na následující pondělí nebo - večer - pouze na dopoledne), mám dojem, že chybová hláška byla stejná. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno 4. března4. břez Chtěl bych upřesnit, že nelze nastavit nahrávání pořadů od 7.2. večer (cca od 20:00) ani žádný pozdější (naposledy jsem zkoušel 3.2. ve 22:00). Opravuji, spletl jsem si měsíc. Nahrávky nelze nastavit od 7.3. cca od 20:00 ani žádný pouzdější (naposledy jsem zkoušel 3.3. ve 22:00). Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Kladno
Odesláno 4. března4. břez Centrum péče Máte pravdu, kolegové už na to také přišli a řeší opravu. Omlouvám se za komplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 6. března6. břez Zdá, že je porucha odstraněna, nahrávat nyní jde. Doufám, že to vydrží🙂. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.