Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

převedl jsem si zpět své číslo v rámci Vodafone z firemního tarifu na sebe po odchodu ze zaměstnání, ale nemohu se přihlásit do Samoobsluhy. Systém mi po dvoufázovém ověření e-mailu i tel. čísla hlásí tuto chybu: 

Telefonní číslo se již používá

Našli jsme Vodafone účet spojený s telefonním číslem (skryto). Tento účet může být pozastaven z bezpečnostních důvodů.

Můžete se přihlásit tímto telefonním číslem a heslem, použít jiné telefonní číslo nebo resetovat své heslo.

Pokud si vytvoříte nový účet s jiným telefonním číslem, budete muset manuálně připojit své služby.

Nevíte si rady? Kontaktujte zákaznickou linku.

Na pobočce mi dvakrát řekli, že problém je v tom, že jsem vedený pod firemním účtem, ale to není pravda. Ve firmě mi opakovaně potvrdili, že ve Správě profilu, nikde mé číslo nefiguruje. Číslo je aktuálně vedené prokazatelně pouze na mě.

Už mě to popravdě moc nebaví řešit, nepomohl mi nikdo několikrát na telefonu, ani na pobočce. 

Děkuji za případné tipy, jak situaci řešit.

Upraveno uživatelem west1
Specifikace dvoufázového přihlášení

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

@west1Pěkné odpoledne, rádi se na to s vámi podíváme konkrétně. Ideálně nám prosím celou situaci popište (můžete zkopírovat text z Techfora) a odešlete nám zprávou na e-mailovou adresu pece@vodafone.cz. Nezapomeňte do textu e-mailu uvést telefonní číslo, o které se jedná a případně také přiložte i screeeny. Podle situace, kterou tu popisujete, již k nějaké registraci došlo. 

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague