Odesláno 25. února 2025 v 10:1325. úno 2025 Dobrý den, převedl jsem si zpět své číslo v rámci Vodafone z firemního tarifu na sebe po odchodu ze zaměstnání, ale nemohu se přihlásit do Samoobsluhy. Systém mi po dvoufázovém ověření e-mailu i tel. čísla hlásí tuto chybu: Telefonní číslo se již používá Našli jsme Vodafone účet spojený s telefonním číslem (skryto). Tento účet může být pozastaven z bezpečnostních důvodů. Můžete se přihlásit tímto telefonním číslem a heslem, použít jiné telefonní číslo nebo resetovat své heslo. Pokud si vytvoříte nový účet s jiným telefonním číslem, budete muset manuálně připojit své služby. Nevíte si rady? Kontaktujte zákaznickou linku. Na pobočce mi dvakrát řekli, že problém je v tom, že jsem vedený pod firemním účtem, ale to není pravda. Ve firmě mi opakovaně potvrdili, že ve Správě profilu, nikde mé číslo nefiguruje. Číslo je aktuálně vedené prokazatelně pouze na mě. Už mě to popravdě moc nebaví řešit, nepomohl mi nikdo několikrát na telefonu, ani na pobočce. Děkuji za případné tipy, jak situaci řešit. Upraveno 25. února 2025 v 10:1925. úno 2025 uživatelem west1 Specifikace dvoufázového přihlášení - - - - Praha
Odesláno 25. února 2025 v 11:0625. úno 2025 Centrum péče @west1Pěkné odpoledne, rádi se na to s vámi podíváme konkrétně. Ideálně nám prosím celou situaci popište (můžete zkopírovat text z Techfora) a odešlete nám zprávou na e-mailovou adresu pece@vodafone.cz. Nezapomeňte do textu e-mailu uvést telefonní číslo, o které se jedná a případně také přiložte i screeeny. Podle situace, kterou tu popisujete, již k nějaké registraci došlo. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.