Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám to stejně

• Premium
  • Super
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Ještě snad žádný spam nepřišel, ale mají to nastaveno dost krutopřísně. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Tak jestli někdo má pocit, že se tu dřív nenadávalo, tak tu asi nebyl, když se zavadelo FUP  🤣

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
  • Centrum péče

Hezký večer všem,

s ohledem na to, že Voyo bylo ještě nedávno součástí Vodafone TV, bylo pochopitelné, že se o něm ve větší míře diskutovalo i na Techfóru. Proto jsme zde také nechali prostor i této diskuzi a děkujeme všem diskutujícím, kteří zde slušně a k tématu diskutovali. 

Protože je ale zřejmé, že OnePlay už s Vodafone TV ani s Vodafonem nemá nic společného a začíná se zde rozvíjet diskuze o nastavení a fungování této služby, tak pro takovou diskuzi bude vhodnější zvolit stránky nebo kanály provozovatelů této služby. V pátek dopoledne proto toto diskuzní vlákno uzavřeme.

Díky za vaše pochopení.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

Konečně vám došlo, že dělat reklamu na konkurenta není moc dobrý nápad, že. 👍 No já už jsem nalomený přejít k O2 jak ho tady skoro každý vychvaluje. 😀

Doufám, že si to budete hlídat a další podobný diskuze už nedovolíte.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Tak abychom jen ne nechválili, tak se mi  v současnosti nejde přihlásit přes Chromcast TV. Stale mi to vyhazuje chybu Error number 5000.

Kde ai udělali soudruzi v NDR chybu

Upraveno uživatelem Standa

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Ono se tady na VDF nadává proto , že některé funkcionality a chyby nebyli schopni opravit už od začátku , co to převzali po UPC a mají nové aplikace. Chápu , že je to těžký , když se ty aplikace nevyvíjí u nás , ale globálně. Přesto i já jsem v prosinci od Vodafonu odešel i když jsem tu od dob kabelplus nebo jak se to v prvopočátcích jmenovalo. A věřte , že jsem odchod rozmýšlel snad rok. Takže tohle vlákno klidně uzavřete , ale myslím , že to nebude úplně stačit. Spíš by to chtělo tlačit na vývojáře , aby s aplikací něco dělali a nebyl to jen generátor náhodných chyb.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Plzeň - Skvrňany
Odesláno

Jen pro pořádek, Vodafone TV jsem zrušil před nedávnem právě proto, že nedokázala nabízet to, co má nyní Oneplay. Navíc se i sekaly kanály. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague