Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Je škoda, že téma končí. Politiku 1 zařízení nezkousne mnoho lidí a za tři kila to už stát dle mého nebude.

• Basic
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Praha Zlín
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63440-konec-o2tv-a-voyo-vznik-oneplay/page/11/#findComment-480607
Sdílet na ostatní stránky

Přitom si šlo předplatit klidně i 1 rok s kuponem za 1908 Kč = 159 Kč měsíčně a mít 2 zařízení. 

Nebo pak naopak vyšší tarify s Unity a Air Bank o 300 Kč levněji (měsíčně služby nad 600 Kč vč. DPH). 

Své zákazníky si to jistě najde. 

A když ne ti z dob Voyo, tak ti co mají O2 TV. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63440-konec-o2tv-a-voyo-vznik-oneplay/page/11/#findComment-480608

před 1 hodinou, r2d2 napsal:

I na Apple TV? Já zatím měl aktualizaci jenom na iOS. Pokud to spravili, tak fajn, to bylo hodně otravné.

A ano, když člověk vidí ty aktualizace VTV aplikací, jak to tu někdo linkoval v jiném vlákně (více jak před rokem), tak je to tristní.

@r2d2Jop, včera aktualizace iOS/iPadOS, dneska ráno aktualizace tvOS, dneska odpoledne další aktualizace iOS/iPadOS.

Vodafone dělá hodně změn na backendu, ale marně si snažím vybavit nějakou, která by mi přinesla něco dobrého (ale vybavím si třeba nové EPG, neschopnost prohledávat EPG).

Před hodinou, dad18 napsal:

Tohle chválení konkurence zde na foru kde si to může přečíst každý není jako soukromá konverzace, ale je to stejné jako když si v tý hospodě stoupneš na stůl a začneš tam agitovat za tu druhou hospodu a že tam mají lepší pivo a všichni půjdem pít tam. To by tě sami štamgasti vyhodili.

@dad18Nechci mluvit za všechny, ale za sebe můžu: Já chci chválit VTV. Dejte mi šanci a budu. Fakt jo.

před 42 minutami, Michal Kourek napsal:

Je škoda, že téma končí. Politiku 1 zařízení nezkousne mnoho lidí a za tři kila to už stát dle mého nebude.

@Michal KourekV tomhle parametru je VTV bezkonkurenční napříč trhem. A o to víc je mi líto, že v tom ostatním je to takový smutný. K čemu mi je, že se můžu vztekat u deseti zařízení.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63440-konec-o2tv-a-voyo-vznik-oneplay/page/11/#findComment-480610

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...