Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Omezení přetáčení reklam ve zpětném zhlédnutí chystá i Nova

https://www.mediaguru.cz/clanky/2025/02/omezeni-pretaceni-reklam-ve-zpetnem-zhlednuti-chysta-i-nova/

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Příjde mi vtipné, jak v době neustále rostucího podílu streamingu a klesajícího podílu lineárního vysílání (třeba jedna zajímavá statistika z USA z prosince - https://qtxasset.com/quartz/qcloud4/styles/full_body_width/s3/media/image/Nielsen The Gauge December 2024.jpg) , jak přicházejí některé TV stanice s dalšími důvody, proč je opravdu nesledovat 🤣Mě to netrápí, já se na TV Nova ani její pořady opravdu dívat nechci, ale rozhodně úsměvné.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

V samotnému omezení přetáčení reklam nevidím až takový problém, ale problém je ten jakým způsobem to řeší Vodafone, blokuje u Primy přetáčení celého pořadu vpřed a to je prostě špatně, když konkurence umí blokovat pouze pár minut z reklamy, měli by se to konečně naučit i u Vodafonu, jinak bude hodně lidí naštvaných.

• Souhlasím 4
  • To se mi líbí 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Sledování TV to řeší nejlépe.
Nevím proč to tak je, ale jednoduše při reklamě naskočí tlačítko "Přeskočit reklamu" a jedním klikem jde celý reklamní  blok přeskočit. (platí pro webovou verzi v prohlížeči)

Řešení od Vodafone je asi to nejhorší možné.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Já nevím jestli to nejhorší možné, ale určitě nejjednodušší na programování. 

Vzhledem  k vývoji VTV se také mohlo stát, že by se v tom vrtali více, a pak by omylem bloknuli přetáčení na všech kanálech a než by na to přišli 😞 

Já být vámi tak jsem rád za tenhle stav 😄 😄 

PS: sám jsem programátor a vím že jsou věci které prostě nenasimulujete, ale tohle je masakr 😞 

Upraveno uživatelem Sparrow
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...