Odesláno 26. února26. úno Chci se optat vás co máte CA modul v TV a funkci PIP, zda vám jde obraz v obraze u kódovaných programů. Mě jde PIP pouze v případě když jeden program je nekodovaný. V opačném případě je obrazovka nebo výřez černý. Díky za odpovědi. Pepa Doplním, že mě jde o to zda karta s CA modulem dovoluje dekodovat dva programy současně. Díky Basic - Family Compal CH7465 Praha
Odesláno 26. února26. úno CA modul umí dekódovat pouze jeden kanál v jednu chvíli, takže to bude příčina tvého problému, Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. února26. úno Co si matně pamatuji tak u UPC jsem měl tenhle DVR box HANDAN CV-6000 a ten uměl přehrávat a zároveň nahrávat 2 různé programy. Jen museli být ze stejného multiplexu. Jo je to i v tom článku 🙂 Citovat Podobně jako u pozemního nebo satelitního digitálního vysílání, i u digitálního kabelu jsou televizní programy zařazené do jednotlivých multiplexů a pokud nahráváte z jednoho multiplexu, pak na druhém tuneru můžete současně nahrávat nebo sledovat pořady jenom z dalšího jednoho multiplexu. Upraveno 26. února26. úno uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 26. února26. úno Ano, Handany uměly nahrávat až čtyři kanály současně, přičemž tam pak probíhalo dodatečné dekódování, jenomže tyhle set-top boxy měly integrovaný dekodér Conax, zatímco tady se bavíme o CA modulu a ten umí dekódovat pouze jeden kanál v reálném čase. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. února28. úno To je specifikacia Conaxu, CA modul moze dekodovat iba jeden stream.. Conax licencovana citacka smart karty nema toto obmedzenie (niekdajsi Kaon B3000 mal dva tunery a dekodoval z jednej smart karty, ktora bola sparovana s citackou), fungovalo to tak aj na Technisate ISIO C, pokial sa podarilo niekoho presvedcit v UPC (neoficialne), aby sparoval kartu so STB. Pred cca 10-12 rokmi sme to tu preberali 🙂 Upraveno 28. února28. úno uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.