Odesláno 27. února27. úno No nemít Vodafone DVB-C , tak myslím už dávno zhasli a skončili. Už jsem měsíc u T-mobile a představte si žádná chyba na mne ještě nevyskočila , zpětné přehrávání i při posunutém času pokračuje atd , atd... - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 27. února27. úno Bohužel i v tom DVB-C ten bitrate šel níže, v praxi to nebyl až takový rozdíl, jak jsem si myslel, že bude při přechodu - obojí je mazanice (O2TV i DVB-C) u věcí, které sleduji (sport). A druhá věc je, že pro spoustu lidí bude DVB-C spíše nevýhoda kvůli tomu, že musí táhnout další kabel. A stejně dříve nebo později bude i VF muset to DVB-C ukončit kvůli upgradu sítě. Premium - - - -
Odesláno 27. února27. úno Autor Ono u toho sportu jde primárně o to , že v DVB-C není zpoždění. Internetová televize má zpoždění minimálně 30 vteřin , což u sportu je hodně. Proto jsem u T-mobile volil DVB-S - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 27. února27. úno Naopak, zpoždění je super věc. Když sousedi začnou řvát góól tak mám 30 vteřin na to se soustředit nebo to přepnout abych ho nepropásnul.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 27. února27. úno před 2 hodinami, r2d2 napsal: Bohužel i v tom DVB-C ten bitrate šel níže, v praxi to nebyl až takový rozdíl, jak jsem si myslel, že bude při přechodu - obojí je mazanice (O2TV i DVB-C) u věcí, které sleduji (sport). A druhá věc je, že pro spoustu lidí bude DVB-C spíše nevýhoda kvůli tomu, že musí táhnout další kabel. A stejně dříve nebo později bude i VF muset to DVB-C ukončit kvůli upgradu sítě. já pevně věřím, že příjem TV přes DVB-C zůstane, protože mi to dává svobodu EPG, mé TV a uživatelského rozhraní mé TV, ne marketing IPTV operátora. A zrovna v případě aplikace VF TV bych přešel bohužel okamžitě jinam. Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 27. února27. úno @paffkoTo jste krásně popsal důvody operátora, proč DVB-C nezachovat 🤣A přidejte k tomu ještě nemožnost sbírat přesná analytická data (nejen) o sledovanosti. U DVB-C není otázka jestli, ale spíše kdy dle mého názoru. Dříve, nebo později, musí přijít upgrade na DOCSIS 4.0, resp. FDX. Premium - - - -
Odesláno 27. února27. úno urcitě nevypnou DVB-C Vodafone to by udělali takový razantní fiasko co muže být víte kolik zakazniku mají připojenou TV pres DVB-C statisíce jak převedli zakazniky od UPC možna vypnou novým zákaznikum co by rádi chtěli ale stále zákazniky to nechají bejt zachovano - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 27. února27. úno 1 hour ago, petr-000 said: urcitě nevypnou DVB-C Vodafone to by udělali takový razantní fiasko co muže být víte kolik zakazniku mají připojenou TV pres DVB-C statisíce jak převedli zakazniky od UPC možna vypnou novým zákaznikum co by rádi chtěli ale stále zákazniky to nechají bejt zachovano Řešilo se to tady na fóru už mockrát, stačí hledat. Ve zkratce - souběžný provoz DVB-C a full spectrum DOCSIS není možný a počítá se s zrušením DVB-C (i oficiální vyjádření Vodafonu byla dříve ve stylu - zatím DVB-C ponecháváme, ale nikdy ne plánujeme ho ponechat napořád). Otázka je jenom kdy k tomu opravdu dojde. 6 hours ago, keramik said: Ono u toho sportu jde primárně o to , že v DVB-C není zpoždění. Internetová televize má zpoždění minimálně 30 vteřin , což u sportu je hodně. Proto jsem u T-mobile volil DVB-S Zrovna to zpoždění vůbec neregistruji, stejně je tam vždy nějaké, jestli je to o pár (desítek) sekund více, to je mi úplně jedno. A v okolí nikdo u ničeho nevyřvává 🤣 Premium - - - -
Odesláno 27. února27. úno před 3 hodinami, r2d2 napsal: @paffkoTo jste krásně popsal důvody operátora, proč DVB-C nezachovat 🤣A přidejte k tomu ještě nemožnost sbírat přesná analytická data (nejen) o sledovanosti. U DVB-C není otázka jestli, ale spíše kdy dle mého názoru. Dříve, nebo později, musí přijít upgrade na DOCSIS 4.0, resp. FDX. Uplne jsem na tyhle duvody zapomnel. Jasan. ale jak rikam- zacne mi nekdo diktovat, jak mam na televizi koukat, tak mizim. VF by rozhodne v mem pripade tratil, protoze pres jeho IPTV bych se rozhodne nekoukal. Neznam plany do budoucna, ale VF by mel technologii DVB-C vnimat jako konkurencni vyhodu. Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.