Odesláno 25. února25. úno Dny běží, Vodafon TV snad už běží na všech platformách, ale stále není upraven přehled programů!!!! Také by mě zajímalo jestli se počítá s možností vlastního seřazení programů na všech platformách (na Android to snad funguje). Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 25. února25. úno Centrum péče @ludekUPCDobré odpoledne, aktualizaci seznamu kanálů jsme opakovaně urgovali, bohužel tam je nějaký technický problém, snad se to kolegům brzy podaří opravit. Omlouvám se za komplikace. V blízké době se seznam zařízení, kde je možné mít vlastní řazení, nezmění. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 1. března1. břez @ludekUPCuž je aktualizovaný seznam programů na webu Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 1. března1. břez No já nevím, mě třeba v seznamu programů chybí např. Praha TV nebo TLC... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 1. března1. břez Autor Nejen to, viz můj příspěvek. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 1. března1. břez a není náhodou Praha tv, pouze pro DVB-C a zároveň regionální kanal? Upraveno 1. března1. břez uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. března2. břez co ty rádia v DVB-C ?Občas nějaká kontrola by neškodila , některá už delší dobu nehrají. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 2. března2. břez Rádia v DVB C poslouchám denně a díky za to, dobrá kvalita a nabidka jako celek 👍 V tuto chvíli je bez modulace pouze rakouské O3. Žádost VF o nápravu. Dík. Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 4. března4. břez Autor Stále se nic neděje, ani žádná odezva od Vodafonu. Jedině v aplikacích se na pozici 000 objevil program Prima + (o jeho obsahu nechci diskutovat). Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 4. března4. břez Centrum péče Odepisoval jsem v https://www.techforum.cz/topic/62171-nové-stanice/?do=findComment&comment=480400 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.