Odesláno 10. prosince 2017 7 let od včera na programu MTV Live HD zlobí zvuk záseky, obraz je v pořádku bez výpadků. Máte někdo stejný problém?? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 7. ledna 2018 7 let V 10. 12. 2017 at 9:10, Pavel m napsal: od včera na programu MTV Live HD zlobí zvuk záseky, obraz je v pořádku bez výpadků. Máte někdo stejný problém?? ano, mám stejný problém, povedlo se to někomu vyřešit?
Odesláno 8. ledna 2018 7 let @core.p zjistím, co se děje a napíšu. @Pavel m Jak často registrujete výpadky?
Odesláno 8. ledna 2018 7 let Výpadky zvuku trvají již delší dobu a co jsem tak pozoroval jsou vlastně stálé. Troufám si říct že minimálně 1x za minutu, ne-li častější. V poslední době jsem nesledoval, protože je to v podstatě nesledovatelné U hudební stanice obzvlášť. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.