Odesláno čtvrtek v 13:34 1 den A nebo zahodit SIM do retenční nádrže ;-)Mohlo se pokračovat hýr Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno čtvrtek v 13:43 1 den @Komár díky, sloučeno s původní tématem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 14:18 1 den Před hodinou, kotasek napsal:tak dnes mi prisla sms, ze mi zmeni muj RED basic 4G dat za 326,- na neomezeny Red basic + s vyssi rychlosti za 404,- . takze zase zdrazeni , na to jim kaslu, data temer nepouzivam... takze asi retencni ne ?Zdá se,že ti i ten Red Basic+ za 404 Kč dali s nějakou slevou.Já to vidím takto na webuA takto na tam.je/kombi s dalšími VDF službami. Upraveno čtvrtek v 14:20 1 den uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:03 1 den ano nejakou slevu tam mam, ale navyseni cca. 70 ,- to je trochu mooctak jsem nechal vygenerovat OKU . a hned mi prisla sms s novou nabidkou za 399,- ,takze sleva 5,- 🤣V 12. 3. 2025 v 19:02, kautskym napsal:@Technikustak jsem vyjednal přes retenční Red Basic Lite za 272 Kčtaké jsem u své babičky daný tarif Red Basica to uz jsou nove tarify ??? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno čtvrtek v 15:36 1 den Autor @kotasek ani převádí se na tarify red basic lite, red basic + nebo neomezený basic + Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 15:40 1 den Jestli je tohle aktuální, tak levnějš by to jít mělo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:42 1 den Autor To netuším cena 272 za red basic lite ma slevu 52% ze standardní ceny Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 15:47 1 den to by bylo super , ale jsem z toho nejaky zmateny , proc me chteji prevadet z RED basic na neomezeny Red basic + , kdyz data temer nepouzivam a ne na Red basic lite ??? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno čtvrtek v 16:01 1 den Autor Ja pochopil ze ta změna se dela podle nějaké průměrné útraty za posledních 6 měsíců Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 16:21 1 den diky ,pockam az zavolaji, a pak dam vedet jak jsem dopadl.....nebo ty jsi tam volal? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.