Odesláno 14. března14. břez Centrum péče @ZszaczČíselné heslo pro komunikaci s operátorem si pamatovat nemusíte, kdykoliv si ho můžete zobrazit v Můj Vodafone. Můžete si tedy nastavit takovou kombinaci, aby byla co nejbezpečnější a unikátní bez obav o to, že si ji budete muset neustále pamatovat. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 14. března14. břez "Číselné heslo pro komunikaci s operátorem si pamatovat nemusíte, kdykoliv si ho můžete zobrazit v Můj Vodafone." Super, především ve chvíli, kdy je výpadek internetu a do Můj Vodafone se nedostanete. Dále pak práce s číselným heslem ze strany Vodafone z mého pohledu chaotická. Při volání na infolinku jej po vás chce automat, takže jej zadáte, ale automat řekne, že je chybně. To uděláte 2x a automat vás stejně přepojí. Pracovník na telefonu se vás pak dotáže na cifry z náhodných pozic z tohoto "chybného" číselného hesla a to projde v pořádku. Jindy se stalo, že mě automat číslo potvrdil a přepojil, přičemž se pracovník na telefonu stejně znovu ptal na cifry z náhodných pozic. Proč tedy vůbec zadávám číselné heslo v automatu, když je to stejně na 💩 ? 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 14. března14. břez Bohužel musím souhlasit, že to přihlašování je chaos. Zadám automatu své číselné heslo, nahlásí mi to chybu. Zadám na sto procent to stejné číslo a to už projde. (to mi dělá při každém přihlašování) No a pak zas ještě musím živému operátorovi hlásit náhodné dvě čísla z hlesla, takže to heslo musím mít na papírku napsané. To nestačí jedna kontrola hesla? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 14. března14. břez Centrum péče @randomofamber Ano, taková situace se stát může, nicméně většinu času je přihlášení nebo připojení funkční... Zmínil jsem to hlavně z toho důvodu, že to nevypadalo, že by o té možnosti Zszacz vůbec věděl. Co se týká ověřování u TOBiho - správná situace je, že TOBi vás ověří a operátorovi informaci předá. Ne vždy se to ale může správně povést, TOBi odbavuje na lince hovory krátce, a proto prosím o pochopení, pokud se operátor na informaci znovu doptá. Budeme pracovat na tom, aby se to zlepšovalo. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 18. března18. břez já jsem potřeboval řešit něco s Vodafonem .Tobi mě měl přepojit na operátora ,snaží se přepojit a hned potom to vypadne.Kdo tohle zase zařídil ? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 18. března18. břez Centrum péče @Pavel mPěkný den, Pavle, to by samozřejmě byla chyba, nikoliv správné chování. Stalo se to jednou, nebo i při opakovaném hovoru? Jestli to je opakovaně, napište nám prosím přes https://tam.je/forum s čím potřebujete pomoct + informaci o tom, kdy a z jakého čísla jste volal a že vždy dochází k vypadnutí hovoru, abychom to vyřešili. Děkuji. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.