Odesláno 15. března 2025 v 22:2615. břez 2025 Vodafone jako poslední z operátorů tento týden spustil antispoofingový nástroj, který při podvrženém CLIP čísle toto číslo nepředá volanému a chrání nás tak proti tomu, aby se za nás někdo vydával. Někteří, jako například já, ale chceme (a legálně můžeme) předávat svoje mobilní číslo, i když nevoláme přímo z mobilní linky, ale např. z VoIP ústředny od jiného operátora, který to umožňuje (odorik.cz). T-Mobile i O2 už mají procedury, jak tyto výjimky na žádost klienta umožní a lze u nich tento bezpečnostní nástroj na základě žádosti klienta obejít. Moje otázka je: Existuje už u vodafonu postup, jak požádat pro své číslo o takovou výjimku a jak tedy zařadit své číslo na seznam čísel, která lze spoofovat? - - - - -
Odesláno 16. března 2025 v 11:3316. břez 2025 Řešení Z webu Vodafone: V případě, že máte zájem vyřadit své telefonní číslo z ochrany proti spoofingu, navštivte prosím jakoukoli prodejnu Vodafone, kde s vámi vše vyřešíme. https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/bezpecnost/spoofing-podvrzene-hovory/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. března 2025 v 17:5317. břez 2025 Autor Díky moc za odkaz na tu stránku. díky ní mě slečna na prodejně neodmítla. Nicméně nevěděla co s tím, tak položila dotaz na techniky a prý se mi ozve, až se ozvou, tak uvidíme. - - - - -
Odesláno 18. března 2025 v 07:5718. břez 2025 Centrum péče @tompleeDobré ráno, v prodejně s vámi kolegové vyplní písemnou žádost, kterou následně předají ke zpracování. Kdybyste narazil na potíže a ani po upozornění jste tam formulář nevyplňovali, napište nám přes https://tam.je/forum v jaké prodejně jste byl a kdy, abychom mohli předat zpětnou vazbu a zajistili, že při další návštěvě proběhne vše v pořádku. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.